hits

GOOD FOR ME

27.10.2015 - 17:00 Ingen kommentarer

sponset

Høsten er over oss både hjemme i Norge, og til og med her nede på Kypros. Vi har hatt lyn og torden, og kraftige regnbyger de siste dagene. Værskifte gjør oss lett forkjølte og småsyke, og derfor har jeg allerede begynt å ta mine forholdsregler. Good for me kosttilskudd er en kjempegod måte å forebygge på, for jeg har nemlig ikke tid eller lyst til å hangle meg gjennom den kommende vinteren. Som travel mamma til Michelle og William, er det viktig å holde seg frisk! Derfor har jeg valgt meg ut fire av Good for me sine kosttilskudd denne gang: Blåbær, Chilli, Omega3, og VitaminD. Dette vil nok garantert gjøre meg fit for fight når kulden setter inn.

Blåbær Good for me har lenge vært et av mine faste kosttilskudd! Dette fordi blåbær er stappfullt av antioksidanter, vitaminer og mineraler som styrker immunforsvaret og gir meg superkrefter. Det er i tillegg bra for synet, og holder huden min ung og frisk. Blåbær er fra gammelt av folkemedisin nummer en, og hjelper også godt på fordøyelsen. Blåbær Good for me inneholder massevis av antosyaner, som er en av de mest virkningsfulle antioksidantene.

Chili Good for me har jeg valgt ut denne høsten av flere grunner. Visste du at chili inneholder mer enn tre ganger så mye C vitaminer som appelsiner? Det er også mye A vitamin i chili, og betakaroten. Chili Good for me består av en spesialblanding av chili, grønn te, krom og niacin. Denne kombinasjonen hjelper på å regulere blodsukkeret, og dermed begrense søtbehovet noe. Chili får fart på forbrenningen!

Omega-3 Good for me, med helt naturlige og rene oljer.  Jeg er ikke flink til å spise fisk, dessverre, derfor ønsker jeg å ta tilskudd. Da er jeg sikret dagsbehovet for denne viktige fettsyren, i den ukonsentrerte formen som anbefales alle.  Dette er et kvalitetsprodukt som jeg er svært glad jeg har valgt. Omega -3 har en dokumentert positiv virkning på hjerte, hjerne, syn og ledd. 

Vitamin D Good for me er noe vi nordmenn ofte er i underskudd på. Solvitaminet som det kalles, er veldig viktig for oss. Selv om jeg har vesentlig flere soldager på Kypros, har jeg likevel valgt å ta tilskudd av vitamin D. Tablettene inneholder 20 mikrogram, og dekker dagsbehovet for vitamin D. Den smaker også herlig bringebær!

Selv om Blåbær Good for me er en av mine absolutte favoritter, må jeg bare anbefale nyheten Omega-3 Good for me også. Det er en naturlig og ren fiskeolje, som faktisk kommer fra villfisk utenfor Ålesund. Råvarene er helt unike, og hvem vil vel ikke være frisk som en fisk?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar