hits

Min quickfix i en travel hverdag

23.10.2015 - 13:00 Ingen kommentarer

sponset

Det er ikke alltid like lett å få tid til å stelle og pynte seg i en ellers travel hverdag. Men skal jeg avgårde på noe, om det er jobbrelatert, eller kanskje ut og treffe venner, så vil jeg jo så gjerne føle meg fin. Sminke meg må jeg jo gjøre før jeg stikker av gårde, men jeg ønsker jo å se bra ut på håret også. Derfor er jeg nå veldig glad for å ha oppdaget Define Refreshing Styling Spray.

Denne styling sprayen er raskt blitt uunnværlig for meg, og det beste er at jeg kan ta den med overalt! Den praktiske sprayflasken er akkurat 100 ml. og passer i de fleste veskene mine. I tillegg kan jeg ta den med i håndbagasjen når jeg er ute og reiser! Det er bare så praktisk for meg, da kan jeg freshe opp håret uansett hvor og når det trengs. 

Define Refreshing Styling Spray er alt jeg behøver for å gi frisyren nytt liv, den gir nemlig både volum og hold! Så i løpet av et par sekunder kan jeg føle meg stylet, freshere og klar for det meste, om det er et intervju som venter, eller en hyggelig vennekveld. Dette er en fantastisk quickfix! Med Define Refreshing Styling Spray i vesken føles faktisk en travel hverdag litt enklere for meg. 

Har du din Define Refreshing Styling Spray trygt plassert i vesken allerede? Eller er du kanskje nysgjerrig på å teste denne lekre styling sprayen selv? Da skal du bli med i den enkle konkurransen nå,  hvor premien er  Define Refreshing Styling Spray. Besøk Instagram kontoen til @Definehaircare for å delta i konkurransen. Reposte bildet deres, og hashtag #definequickfix . Svar på spørsmålet: Hvor går din neste reise?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar