hits

LET'S GO TO MEXICO

20.10.2015 - 19:12 Ingen kommentarer

sponset

Har du ennå ikke deltatt i Old El Paso sin   konkurranse, har du ennå mulighet til å bli med. Det er ukespremier med goodiebags hver uke, mens hovedpremien er en ferie til Mexico for deg og hele familien, til en verdi av 50 000 nok! Dette hadde vel vært noe?  Så  delta i konkurransen, da vel. Kanskje er nettopp du den heldige vinneren?

Er du også hektet på taco? Det er hvertfall jeg! I den grad så hektet faktisk at jeg pakket med tacokrydder,  og Stand' n Stuff i kofferten til Amsterdam. Old El Paso sin nye fullkorn variant gikk ned på høykant, skal jeg si dere. Den litt sunnere tortillaformen er heretter blitt flere enn min sin favoritt!

For å være med i konkurransen om å vinne goodiebags og Mexico reise må du gjøre følgende: Du må svare på noen spørsmål, og sende inn bilde av din Stand´n stuff taco middag! For å delta, og lese mer om konkurransen KLIKK HER! 

Besøk gjerne Old El Paso sin egen facebookside her!  Vinneren av konkurransen til hovedpremien trekkes 20. november! Representanter fra General Mills trekker vinneren, og kontakter den heldige. Man må være over 18 år og bosatt i Norge, for å kunne være med i trekningen. Lykke til!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar