hits

ALMOST TOO GOOD TO BE TRUE

18.10.2015 - 16:16 Ingen kommentarer

 Sponset

Vet du at du kan tjene penger på å shoppe på internett? Jeg ble selv tipset for litt siden om en nettside som gir deg penger tilbake hver gang du handler på nettet. Så mye som jeg shopper online, hørtes dette litt for fantastisk til å være sant. Derfor var jeg bare nødt til å registrere meg for å sjekke hvordan StartShop.no fungerer. Der oppdaget jeg at de har avtale med over 200 kjente nettbutikker, blant annet Nelly, Zalando, Lekmer og Sportamore.  Jeg fant raskt ut at ShopStart.no holder hva de lover, for bare etter et par uker har jeg allerede tjent rundt 500 kroner i cashpoints!

Har du også lyst til å få tilbake litt penger hver gang du handler på nettet? Registrerer du deg nå, får du dobbel bonus i alle butikkene i 48 timer etter registrering! Nå har i tillegg  Nelly  startet høstsalget sitt i dag,  med rabatter opptil 80 %.  Her kan du virkelig gjøre mange supre kupp og tjene penger samtidig! Du kan trygt registrere deg på Startshop.no, det er helt gratis og tar bare 10 sekunder. Registrer deg HER! 

Slik kommer du i gang:
1. Registrer deg på Startshop.no
2. Velg nettbutikk, og handle på vanlig måte. Kjøpet blir automatisk registrert på din Startshop-konto
3. Få penger tilbake!  Etter bekreftet kjøp vil du motta cashback-poeng. 1 cashback-poeng = 1 krone. Du kan overføre pengene til din bankkonto når du selv vil.

VINN GAVEKORT PÅ KR 1000 

For å toppe dette og gjøre det enda mer spennende, deler jeg i samarbeid med Startshop ut to gavekort på kr. 1000 til NELLY! Det er gratis å delta i konkurransen om gavekortene, og veldig enkelt. Bli med, da vel! Kanskje nettopp du er den heldige vinner av ett av de to gavekortene som jeg trekker ut? Vinnerne bli bli annonsert på bloggen, etter trekningen neste søndag. Lykke til!

For å delta i konkurransen må du:
1. Registrere deg på StartShop.no
2. Skriv i kommentarfeltet på facebook linken til dette blogginnlegget HER, hva du ønsker deg fra NELLY

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar