hits

William 10 måneder

12.10.2015 - 10:00 Ingen kommentarer

God mandags morgen! Ship og hoi, tiden går fort! Nå i dag er lille William blitt 10 måneder gammel, og det er bare to måneder igjen til bursdag! Nå syns jeg plutselig den siste  måneden har gått litt for fort. Jeg syns det er så rart å se på hvor mye mer baby jeg syns William er nå, i forhold til hva jeg tenkte om Michelle da hun var på samme alder. Det er rart med det hvordan førstemann blir sett på så mye annerledes enn andre barnet i flokken. 

Den dagen Michelle ble 10 måneder gammel, var faktisk den dagen jeg møtte pappaen til William. Jeg syns det er så rart å se tilbake. Det har egentlig ikke gått opp for meg før nå hvor liten hun faktisk var da han ble en del av hverdagen hennes. Jeg ser først nå hvor liten hun var den gang. William er jo vår lille baby fremdeles, og det kommer vi nok til å kalle ham en god stund frem i tid også. Selv om han er stor i vekst, og sterk som bare det.

 

De neste ukene vil det bli så spennende å se alt det nye som han lærer seg. Han har jo plutselig fått 7-8 tenner på bare de siste to ukene, og han blir stadig flinkere til alt! Det jeg syns er så gøy å se, er hvordan Michelle og William får mer og mer glede av hverandre for hver eneste dag som går. De snakker sammen, plager hverandre, og leker kjempe gøy sammen. De er skikkelig tydelig søsken, som har en fantastisk kjærlighet seg i mellom! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar