hits

OCTOBER'S PINK FAVOURITES

04.10.2015 - 19:00 Ingen kommentarer

sponset

Oktober er rosa måned hos coverbrands.no. Det betyr at du får hele 25% rabatt på 50 av deres rosa bestselgende sminke, hår- og hudpleieprodukter.

Oktober er i tillegg måneden hvor Rosa Sløyfe-aksjon går av stabelen. Målet med den er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning. Jeg oppfordrer alle til å vise sin solidaritet ved å bære Kreftforeningens Rosa Sløyfe. Du får kjøpt denne og andre utvalgte Rosa Sløyfe- produkter hos coverbrands her.
Den rosa sløyfen er selvsagt  et tydelig bevis på vår støtte. Men det er flere måter vi kan vise vår solidaritet på. Å bruke sminke som fremhever det rosa budskapet i rosa måned, det må vel være noe for oss unge? Hva med å lakkere neglene dine rosa? Du kan også  bruke en rosa leppestift, eller en fresh blush for eksempel! Her er det bare fantasien som setter grenser.
Coverbrands har utrolig mange flotte produkter, og her ser du flere av mine rosa favoritter. Klikk på bildet for å se under for å se flere rosa favoritter! 


1.MAGENTA  En slank, praktisk og elegant parfymebeholder. 2.BEAUTY BLENDER En unik makeup svamp som gir et perfekt resultat! 3.TANGLE TEEZER Orginal hårbørste.
En av mine absolutte rosa favoritter, må jeg bare få vise dere: Ghd vintage pink styler, gjett om det ble jubel når denne kom i hus!

Vær med og støtt opp om den viktige Rosa Sløyfe- aksjonen,du også.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar