hits

ITS CALLED POKERFACE

30.09.2015 - 08:00 Ingen kommentarerGod morgen. En ny dag er i gang, med mange nye muligheter og grunner til å smile. Jeg må gå inn i meg selv litt, og prøve å holde meg litt unna kommentarfeltene de neste dagene. For øyeblikket som dere sikker også har lagt merke til, så har jeg det ikke så greit. Det er utrolig mye som skjer i livet mitt akkurat nå, og det er veldig mange ting jeg går rundt å tenker på. Problemet for øyeblikket ligger vel egentlig mest rundt meg selv, og ikke egentlig kjærlighetslivet, som heller ikke er helt på topp heller lengre.

Jeg må prøve å få det greit med meg selv først, før jeg kan få det greit sammen med noen andre. Misforstå meg rett, jeg har besøk av Jan og syns det er veldig godt å ha ham her. Jeg har det bare ikke greit med meg selv, og da går det desverre ut over de som også er rundt meg også. Det er ikke rettferdig mot Jan og det vet jeg. Likevel så må det huske at det skjer så mye mer bak blogglivet enn hva jeg skriver. 

Jeg skriver forferdelig mye, men jeg deler aldri alt. Noen ganger så går ting bedre enn jeg skriver, mens andre ganger har jeg det til og med verre enn hva det ser ut til. Jeg kjenner spesielt de siste dagene at det har ikke hjulpet å være så veldig offentlig. Jeg har følt meg verre etter å lese gjennom kommentarer og det er noe jeg ikke trenger akkurat nå. Jeg skal derfor holde meg borte fra kommentarfeltene, og la andre sile dem ut for meg. 

For en gang skyld så skal jeg velge å holde ting litt til meg selv. Jeg vet at jeg har deres forstålese når det kommer til dette, og jeg takker dere så mye for det. Jeg skal ikke holde meg borte fra bloggen eller annet sosiale media, men jeg skal la være å skrive om kjærlighetslivet mitt, og hvordan det går. Jeg er lei av å se folk ta sider og skrive til de overhode ikke vet noen ting om. Jeg tror det er best om det holdes borte fra bloggen til mine tanker er litt mer stabile i alle fall. 

Nå skal jeg jeg snart ha et intervju-møte over skype, så jeg må virkelig prøve ta meg i sammen. Jeg klarer å holde pokerfjeset på med et smil når barna er til stedet. Det må jeg jo bare!  Men hver gang jeg er alene så knekker jeg... Jeg hater å være på det stadige jeg er nå. Håper alle sammen får en nydelig dag, og smiler masse. Husk å følge med på facebooksiden min i dag, for å få med deg flere kule konkurranser! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar