hits

ER DIN DATTER OGSÅ HEKTA PÅ FROST?

30.09.2015 - 15:00 Ingen kommentarer

reklame

Jeg syns det er så gøy at Michelle har fått seg en Disneyfigur som hun elsker og ser opp til. Det sier veldig mye om at hun faktisk begynner å bli en stor jente! Jeg tror de aller fleste familier har fått med seg den kjente filmen Frost, som kom ut i fjor. Om du ikke har sett den, så er det en film til og med jeg liker godt og vil uten tvil anbefale alle å se. Det er en film som jeg liker å se sammen med Michelle, selv om vi har sett den godt over hundre ganger allerede! 

Har du en hjemme som er blitt hektet på Frost? Det er tre måneder igjen til jul, og da syns jeg det er på tide og komme med noen gode tips til julegaver i år! Hvis du leter etter å finne den perfekte gaven til en skikkelig Frost-fan, er LEKMER, plassen du finner den på! Nå har jeg og Michelle sett sammen på nettet og funnet våre favoritter, som vi vil dele med dere! Klikk på bildet for å komme rett inn på linken til produktet! 

1. Stort Elsa is-slott! Michelle sin favoritt uten tvil. Dette står høyest på ønskelisten til Michelle i år! Så hun har lovet å være snill jente, sånn at Julenissen kanskje kommer med en fin overraskelse på julaften! 2. Det er alltid like gøy med nye fargeblyanter! Michelle elsker å tegne, og det tror jeg faktisk alle andre barn jeg kjenner også gjør! Det er også ekstra stor stas når det er bilde av helten på fremsiden! 3. Som innflyttningsgave her nede på Kypros fikk Michelle dette fine Elsa-gulvteppet til rommet sitt! Det har falt helt i smak, og passer perfekt inn på rommet til prinsessa her i hus! 4. Elsa sin fantastiske kjole, faller i smak hos en hver prinsesse! Uansett om man er kjent med Frost filmen fra tidligere eller ikke! Den nydelige blå kjolen er superfin. Michelle har faktisk fått flere forskjelige Elsa-kjoler, ettersom hun har fått i gave og vokst ut av de. Jeg husker Michelle byttet til denne kjolen i det hun åpnet gaven! 5. Selve ANNA & ELSA fra filmen er også en god hit, uansett om man har dukkene fra før, er det like gøy med noen nye! Michelle fikk flere samtidig på bursdagen sin men nektet å bytte dem i noe annet, for da kunne hun jo ikke leke at Anna og Elsa hadde tvillingsøstre. Hun syns også det var gøy når hun hadde besøk at begge kunne få være Elsa!    


 

 

6. Det er alltid like stas for små prinsesser å få sine egne finsko med høye-heler, spesielt når de er like Elsa sine! 7. Frost Bobble tea set, vet jeg hadde falt i smak her hjemme! Michelle elsker bobler og leker med vann, minst like mye som hun elsker frost-figurene! 


- Klikk gjerne på "LIKER" knappen om dette er noe din lille frost-fan hadde elsket! Dere finner mer frosen ting HER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar