hits

HVORFOR VIL DU SE BARNET DITT BLI REDD?

29.09.2015 - 17:00 Ingen kommentarer

Nå må jeg bare få sette svart på hvitt og fortelle dere om noe som virkelig irriterer meg. Jeg regner med at de aller fleste har fått med seg den nye oppdateringen til snapchat. Jeg har bevisst valgt og ikke laste ned den nye versjonen. Jeg valgte og ikke gjøre dette nettopp fordi jeg har barn, og en fireåring som ofte låser opp telefonen min og går på snapchat for å tegne. 

Det siste jeg vil er at hun skal bli skremt, og derfor er det best om jeg ikke laster den ned. Det som irriterer meg derimot er når foreldre og søsken filmer små barn bli livredde av å se spøkelset som kommer frem i ansiktet deres. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å ville se barna sine skremt! Det som også provoserer meg enda mer er at man hører hvor redd barna faktisk blir, samtidig som de i bakgrunnen bare ler. 

Hadde det skjedd at Michelle hadde blitt redd, så hadde jeg nå i alle fall trøstet henne og sagt at det ikke er noe farlig, eller ett eller annet. Det siste jeg hadde gjort er i alle fall å begynne å le, og legge videoen ut på nettet for å få likes!! Jeg kjenner jeg blir så sint. Skikkelig sint. Oppgitt. Jeg tenker at om de vil legge det ut til hele verden at de ler av å se barna sine bli redde, så er det jo skremmende å tenke på hva de gjør mot barna når kameraene ikke er på.

Jeg vet at Michelle aldri hadde fått sove om natta om hun så den snapchat-funksjonen. Jeg skal derfor aldri laste den inn, og om den en dag bli oppdatert automatisk, så sletter jeg appen fra mobilen min. Grunnen til at Michelle i utgangspunktet kan koden på telefonen min er i tilfelle noe skjer meg og hun må få tak i hjelp... Jeg skulle ønske jeg aldri så videoene om de redde barna på snapchat, for jeg kjenner det virkelig gikk innpå meg! 

Jeg råder alle å dele dette videre med venner og bekjente. Det er i mine øyne barnemishandling å skremme barn på den måten, i alle fall når man ler av det som voksen. Jeg vet at det er veldig mange som også gjør det mot småsøskene sine, og det er også veldig viktig at de får med seg hvor alvorlig dette faktisk er! 

SNAPCHAT: annarasmussen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar