hits

JEG DUSJER ALDRI ALENE

15.09.2015 - 14:00 Ingen kommentarer

Det er normalt å være usikker på om man noen gang har dusjet sammen med noen. Kanskje du har dusjet med foreldre, venninner etter gymtimen eller svømming, kjærester eller lignende. Jeg kan vel trygt innrømme at jeg både har dusjet sammen med foreldrene mine når jeg var mindre, søsken, klassevenninner, og kjæresten min tilbake i tid. Jeg har vel egentlig også dusjet med flere også. 

Det er faktisk helt normalt å ha delt dusj med noen en eller annen gang opp gjennom livet, og gjerne spesielt i barndommen. Men noe dere gjerne ikke vet om meg, er at jeg stort sett aldri dusjer alene. De siste årene har jeg delt dusj nesten hver eneste dag. Ikke fordi jeg syns det er supergøy å dusje sammen med noen, men fordi jeg faktisk har vært nødt, og ikke hatt noe valg. 

Jeg er alenemamma til to små, og kan umulig gå å ta meg en dusj når jeg føler for det. Og når man griser oss ut med babygrøt i håret og over alt, så hadde det jo vært litt deilig å tatt seg en dusj før vi forlater huset. Derfor så har jeg alltid to små som er med meg i dusjen, dag inn og dag ut. Det er den eneste muligheten jeg har, om jeg skal ta meg en dusj. Noe som vi alle trenger og gjøre for å ta vare på oss selv. 

 Har du noen gang tenkt over hvor deilig det er og faktisk ha muligheten til å dusje alene? Har du noen gang satt pris på den friheten? Jeg tror nok ikke jeg hadde satt noe særlig pris på de minuttene alene i dusjen, om jeg ikke hadde hatt barn. Jeg tror aldri jeg hadde tenkt over at det er et problem en gang når man er aleneforeldre. En ting er om man er to stykker hjemme, og bytter på å få dusje. Men det er noe helt annet når det ikke er noen som kan se etter barna mens du tar deg en dusj.

Nå som jeg har besøk har jeg fått kjenne mye på hvor lett det er å hoppe i dusjen med en gang jeg har skitnet meg til under frokosten, eller føler meg svett og ekkel etter en tur til butikken her på Kyoros. Jeg misunner alle som slipper å tenke to ganger før de vurderer å hoppe i dusjen.. Så neste gang du tar deg en dusj, ofre deg en liten tanke, hvordan ville det bli om du hadde hatt to barn også med deg inn i dusjen? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar