hits

everybody got a secret

31.08.2015 - 18:50 Ingen kommentarer

Har du en hemmelighet ingen andre enn deg selv vet om? Jeg kan iallefall innømme at jeg har hundrevis. Jeg har mange ting som jeg bare deler med mine nærmeste, også har jeg så utrolig mange hemmeligheter som bare jeg i hele verden vet om. Ting jeg tenker, har sagt eller gjort. Ting jeg ikke ønsker at selv de som kjenner meg best, skal noensinne få vite. 

Det føles godt å vite noe om seg selv ingen andre vet. Noe selv den personen som kjenner deg best av alle ikke vet. Jeg bretter som regel ut livet mitt med alle jeg møter. Jeg er tross alt en blogger, og skriver til flere tusen jeg ikke vet hvem er om veldig personlige hendelser, så jeg liker å beskrive meg selv som en veldig åpen person. Likevel så er jeg en person som også skjuler mye. 

Med dette mener jeg, at jeg kan unngå å svare på enkle spørsmål, for å unngå å fortelle hva jeg egentlig tenker om saken. Ellers så kan jeg lett skjule følelsene mine, om det føles bedre i en situasjon. Jeg holder meg selv tilbake, selv om jeg utgir veldig mye av meg selv på samme tid. 

Jeg har tusenvis av tanker eller hendelser jeg har gjort som jeg er for flau eller redd for å si høyt. Jeg er redd for den responsen jeg vil få, og velger i stedet for å holde det helt for meg selv. Samtidig så kan jeg dele helt til den minste detalje om noe helt annet. 

Hvor mange hemmeligheter har du som ingen andre vet? Jeg har veldig mange skal jeg si deg. Jeg har også veldig mange som jeg har valgt å røpe etter hvert som tiden har gått. Det er mye letterer å fortelle om noe som man tenkte for lenge siden, eller noe som skjedde for lenge siden, enn det som som skjer i nåtid. 

Det er så mange hemmeligheter jeg skulle ønske jeg fortalte både mine nærmeste venner og ja, til og med dere blogglesere. Jeg er bare redd for hva dere vil tenke om meg etterpå, og hvilket lys og fokus jeg setter meg selv i om jeg røper dette.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar