hits

BARNEHAGE ELLER IKKE?

31.08.2015 - 10:00 Ingen kommentarer

God morgen! I dag er en stor dag. Vi skal nemlig gå å snakke med to forskjellige barnehager i dag. Jeg har sett meg ut en barnehage som ser veldig gøy ut, og håper Michelle syns ser kjekk ut. Michelle har et stort behov for å finne seg noen venner her nede, og ikke minst bli flinkere i språket. Jeg hadde hele tiden sett for meg at jeg skulle være flink til å sosialisere henne, og prøve å finne venner i gata, men det er vanskeligere enn jeg så for meg. 

Jeg tror Michelle vil ha det mye bedre her nede om hun fikk noen timer i uken sammen med andre barn på sin egen alder. Jeg skal gå inn i begge barnehagene i dag med et åpen sinn, og håper Michelle gjør det samme. Jeg er usikker på om Michelle vil like det, så jeg krysser fingrene for at hun gjør det. Hun elsker jo barnehagen sin hjemme i Norge. Jeg har likevel bestemt meg for en ting.

Det å sende Michelle i barnehage her nede, er bare for sitt eget beste. Om hun ikke liker seg der når vi snakker med dem i dag, eller om hun syns det er skummelt, så skal hun få la være å begynne i barnehagen. Jeg er jo her for å være hjemme med barna, og dette er bare en tanke for å få Michelle til å ha noe gøy å gjøre på formiddagene. Jeg håper hun vil like det, for hun hadde virkelig hatt godt av det. 

Jeg er veldig spent på hvordan denne dagen vil bli. Jeg må si at jeg er litt nervøs, samtidig som jeg gleder meg til å se hvordan det er. Jeg har jo aldri vært i en gresk eller engelsk barnehage før, men vil nå tro det er noenlunde det samme som i Norge. Jeg har lest at den ene barnehagen har fokus på allerede å lære barna bokstaver og tall. Michelle er jo veldig opptatt av dette, noe som er supert.

Michelle lærte å skrive hele navnet sitt denne uken, uten noe hjelpemidler. Jeg syns hun er fantastisk flink til å være så liten, og hun har jo ikke akkurat det letteste navnet. Hun kan også skrive Anna, men det er jo ikke så vanskelig, i forhold til hennes eget navn. Hun øver i disse dager på å skrive Wenche og William. Jeg er veldig stolt av lille jenta mi som begynner å vokse til! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar