hits

HVERDAGS-GLEDER

30.08.2015 - 14:00 Ingen kommentarer

sponset

I dag kunne jeg tilby barna en norsk lunch ute i hagen! Gleden var stor når mormoren hadde tatt med seg Stabburet leverpostei i kofferten. Michelle har alltid vært glad i leverpostei, og William fikk også smake for første gang i dag. Han har nettopp begynt å spise skive, og leverposteien falt tydelig i smak! Ekstra stor stas var det da barna fikk se bildet av seg selv på lokket! 


Har du sett de nye kule lokkene til Stabburet? Dersom du eller barna dine er like glad i leverpostei som mine to små er, kan du også bestille ditt eget lokk med bilde. Har du kjøpt tre bokser leverpostei i butikken, er det bare å gå inn på nettsiden deres, og bestille ditt personlige lokk HER! 


Det er veldig enkelt å lage ditt personlige lokk. Du laster opp ditt bilde, skriver inn navnet og fødselsår om du ønsker. Du får også velge om du vil ha lokket til den lille størrelsen, eller om du vil at lokke skal passe til den store boksen og til fersk leverpostei. Ditt ferdige lokk sendes i posten i løpet av kort tid. 


Jeg regner med at mamma må ta med seg flere bokser, neste gang hun kommer på besøk. Jeg får litt ekstra god samvittighet når jeg gir dem en skive med Stabburet leverpostei. Det er jo både sunt og godt! Besøk facebook siden deres HER for mer informasjon. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar