hits

ER DET MULIG?

30.07.2015 - 20:40 Ingen kommentarer

Jeg ser plutselig nyfødte babyer alle veier! Hvordan kan det ha seg sånn at jeg allerede skal begynne å bli babysyk? William er ikke et år engang, og jeg lengter etter en nyfødt baby igjen. Nå har jeg mer enn nok med de to jeg har for en lang stund fremover, men likevel så har jeg lyst på en liten til. Det er ikke mange måneder siden jeg var fast bestemt på at jeg aldri i livet skulle få et barn til...

Jeg skal slutte å si aldri, for man kan faktisk aldri si aldri når det kommer til barn. En dag tenker jeg at jeg har mer enn nok med de to jeg har, og andre dager tenker jeg at jeg fint kan få mange flere i fremtiden. Nå er jeg på det stadiet igjen at jeg umulig kan være ferdig med barn. Jeg er skikkelig babysyk igjen, og jeg hater meg selv for å innrømme det. Jeg burde nyte det faktum at William faktisk ennå er så liten.

Jeg tror at jeg som person bare elsker nyfødte babyer, og babymager. Selv om jeg hater å gå gravid, og den første tiden går så altfor fort. Ja, hater er et rimelig sterkt ord, men jeg misliker det veldig å gå gravid. Jeg har vel bevist for meg selv, ikke bare en gang, men to ganger - at graviditeter ikke akkurat er noe for meg. Jeg liker best mammaparten i det, og når babyen er kommet til verden. 

Jeg spurte Michelle her om dagen, om hun hadde lyst på flere søsken. Det ble veldig fort et NEI, men etter en stund sa hun at det var greit så lenge hun fikk en liten jente denne gangen, haha. Jeg tror alle barn har godt av søsken. Jeg tenker at jo flere søsken man har, jo bedre. Å ha søsken former oss på mange måter som personer. Du lærer fra en tidlig alder å dele både oppmerksomhet, goder og kjærligheten. 

Jeg tok meg selv i å si "Nei den skal jeg spare til neste baby" i dag i hagesalget mitt. Da tenkte jeg med en gang, "neste baby?" Når denne neste babyen kommer er vel dette helt av moten uansett, haha. Jeg tror det er en positiv ting at jeg allerede kan bruke litt plass til å tenke på min "neste baby" også. Det vil vel bare bety at jeg klarer meg godt med mine to, og har plass til en til i hverdagen vår;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar