hits

MIN HVERDAGSSMINKE PÅ 10 MINUTTER

27.07.2015 - 10:00 Ingen kommentarer

sponset

Hvor lang tid har du på å sminke deg om morgenen? Jeg har i alle fall ikke all verdens tid med to små som drar meg i skjørtene. Her er min hverdagssminke på 10 minutter. Alle produktene jeg bruker kommer fra Coverbrands, som er en av Norges største nettbutikker innen skjønnhet. Alle produktene har en direktelink som kan trykkes på, for å se nærmere på sminken.

Med å bruke koden ANNA26 i kassen, får du 20% rabatt på sminke. Dette gjelder bare ordinære varer, som ikke er nedsatt fra før. Tilbudet gjelder fram til 30.juli. Løp og kjøp. Coverbrands har Norges bredeste utvalg av sminke med en unik miks av store kjente merkevarer og nye, innovative brands fra inn- og utland. De har også fri frakt! Her er hverdagssminken min, steg for steg: 

Jeg starter alltid med øyenbrynene. Jeg bruker det fantastiske øyenbrynkitet fra Billion Dollar Brows! Jeg pleier bare å sminke brynene mine litt fyldigere, og markere formen litt ekstra. I dette øyenbrynskitet får du med alt du trenger til dine perfekte øyenbryn. Du kan mikse de forskjellige fargetonene slik at du finner din ønskede farge. Jeg blander de to mørkeste, fordi jeg er så mørk i håret. Du får også med en kost, med to forskjellige børster, og en voks følger også med. 

Bare Minerals correcting concealer bruker jeg deretter til å dekke over ujevnheter, og under øynene. En stor redning for meg med mørke ringer under øynene etter søvnløse netter. Denne påfører jeg faktisk med fingeren, fordi jeg føler det blir jevnere enn om jeg bruker en sminkekost. 

Jeg er veldig opptatt av kinnben. For å fremheve kinnbenene bruker jeg Bahama Mama matt solpudder. Deretter påfører jeg Bare Minerals Original foundation, som jeg bruker for å jevne ut concealeren og kinnben markeringen. 

Tid for øynene. Den viktigste delen av alt! Jeg starter med å legge eyeliner på øyenlokket. Jeg bruker Barry M dipliner til dette. Den er vannfast, og veldig enkel å påføre. Alt fra å legge en tynn hverdags linje, til litt tykkere festsminke, er denne helt perfekt! På bildet over ser dere også The Balm lipgloss! Som jeg virkelig må si er en favoritt her hjemme. Både jeg og Michelle krangler om den, haha! 

Nå som jeg ikke har vippeextentions lengre, så er mascaraen blitt et must. Jeg har derfor valgt ut Bare Minerals Lash Domination Volumizing mascara. 10-in-1 benefits! Denne gjør det meste for at vippene skal få den oppmerksomheten de fortjener! Nå er jeg fiks ferdig sminket, og klar til å møte en travel hverdag. Om drømmemannen skulle komme på døra, så er i alle fall sminken på plass! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar