hits

REGNVÆRSKOS

12.07.2015 - 18:30 Ingen kommentarer

sponset

Jeg har nettopp oppdaget en nettside; Kiddly.no som er gull verdt nå i sommerferien! Den gir gode tips og ideer for forskjellig underholdning for barna. Det er foreldrene selv som legger inn sine anbefalinger på apper, spill, filmer, bøker og leketøy som barna har stor glede av. Michelle storkoser seg med et nytt spill på ipaden sammen med onkelen sin inne i regnværet.

 

Jeg tenker at Kiddly.no er spesielt nyttig nå som jeg skal ut å reise, og det blir lange timer i fly for Michelle. Derfor søkte jeg på barn 2-4 år, for å finne hennes alder og se hva som passer henne best. Jeg vil laste ned noen kjekke spill og filmer til I-paden, så får hun seg en hyggelig overraskelse ombord. Nå har jeg valgets kvaler, for her er det mye spennende!

Dersom du synes dette høres interessant ut, besøk gjerne siden og facebook, og se hva du finner. Det er mange gratis apper, og andre som man betaler for. Liker barnet ditt Lego, og har sine favoritter? Da synes jeg du skal sende inn dine anbefalinger til Kiddly.no om favoritt Legosettet. Dermed er du med i konkurransen som pågår nå, med flotte premier. Du kan sende inn flere anmeldelser, dette øker vinnersjansene om å få flotte Lego Duplo produkter i premie. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar