hits

William 7 måneder

12.07.2015 - 14:10 Ingen kommentarer

For hver eneste måned som går, så blir jeg bare mer og mer overrasket over hvor fort tiden går. I dag er William 7 måneder gammel. Utrolig nok er han nærmere å fylle et år nå, enn siden han ble født. Jeg syns tiden etter William ble født har vært veldig koselig og travel på samme tid. Jeg har klart å lære meg så mye nytt hver eneste dag. Og jeg tviler på at de neste månedene vil bli mindre lærerike.

William utvikler seg og lærer seg nye ting stadig vekk. Han både kryper og reiser seg opp. Han har begynt å gå noen skritt, når han holder seg inntil bord og lignende selv. Jeg er super stolt av min lille sjarmør. Jeg kan nesten ikke tro at om bare noen måneder så har jeg plutselig en 1 åring, og ingen nyfødt baby lengre. Michelle elsker at William vokser. Nå kan de endelig leke sammen, og ha det gøy i hverandre sitt selskap. Det blir jo bare kjekkere for dem med tiden i tillegg. 

Jeg er så glad for at Michelle har fått seg en lillebror. Hun har virkelig godt av et søsken, spesielt sånn som hun er vokst opp i "rampelyset" som alltid får så mye oppmerksomhet. Å ha et søsken fra denne alderen tror jeg faktisk i ettertid var helt perfekt. I dag er det bare en uke til Michelle har bursdag, og blir 4 år. Det er jo en stor aldersforskjell, samtidig som det ikke er et alt for stort mellomrom mellom dem. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar