hits

VINN EN REISE FOR TO TIL BARCELONA OG 1000 EURO!

28.06.2015 - 18:00 Ingen kommentarer

sponset

Nå kjører jeg en skikkelig sommerkonkurranse her på bloggen! En av dere heldige blogglesere skal få muligheten til å vinne en reise til Barcelona for to personer, i tillegg til å få 1000 Euro til å shoppe for! En helt fantastisk mulighet!!  

Alt som skal til for at du er med i konkurransen er å bestille en sommerpakke fra Shai! Nå har Shai kommet med et helt nytt sommerkit! Konkurransen avsluttes 31. august! Vinneren av konkurransen trekkes av Zentio, og blir publisert på Shai sin egen facebook side og på instagram @ShaiBox! Bestill din pakke til kun kr. 99,- HER! 

I det nye sommerkitet til Shai, får du den vanlige Shai barberhøvelen, med ekstra blader. Du får også en tre-pakning med Shai bikinihøvler, sminkefjerner og shaving gel. Så nå er det bare å finne frem bikinien for sommeren, jenter! 

Shai har et barberblad med seks knivblad, som gjør at barberingen blir fin og jevn. Jeg har brukt Shai i snart to år nå, og har aldri vært mer fornøyd med en barberhøvel enn denne! Jeg får et fint resultat hver eneste barbering! Ønsker deg lykke til med konkurransen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar