hits

GIRLS NIGHT OUT

18.06.2015 - 18:05 Ingen kommentarer

I dag skal jeg ha en kveld sammen med noen av mine beste venninner! Vi skal ha en skikkelig jentekveld før turen går inn til byen! Jeg føler jeg har gått ut så utrolig mye de siste ukene, og selv om mine skjønne venner sier at jeg ikke bør ha dårlig samvittighet for det, så har jeg det. Jeg er mamma på fulltid og vet at de gangene jeg har barnefri kvelder, så er det helt opp til meg hva jeg bruker de på.

Nå har jeg vært ute på byen fem ganger i mitt liv etter at jeg ble 18 år, og det er jo ikke så alt for galt med tanke på at jeg er 19 og vel så det nå. Selv om jeg er mamma så trenger jeg tid med vennene mine, og bare være ungdom litt også. Jeg startet voksenlivet tidlig, men det vil ikke si at jeg aldri skal ta meg en drink. Har foreldrene deres aldri tatt seg en drink? Nettopp ;)

Jeg syns det er så teit, men min dårlige samvittinghet kommer ikke fordi jeg syns synd på barna mine som skal ha barnevakt. For tro meg, det er skikkelig populært her hjemme, når mormoren skal passe dem. Michelle syns det er kjempestas, like stas som det vi alle gjorde når vi var mindre! Jeg sitter med dårlig samvittighet fordi jeg får kommentarer på hvor galt det er, fra noen blogglesere. 

Syns det er dumt at jeg ikke kan gjøre ting lenger uten at noen slenger med leppa. Nå skal jeg ut med jentene, og STORKOSE meg, og tenke at dette fortjener jeg faktisk. Jeg har gledet meg til denne kvelden, så er jeg på plass i mammarollen i morgen tidlig;) Ønsker alle sammen en fin kveld videre! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar