hits

SOLO-BABE

18.06.2015 - 12:30 Ingen kommentarer

sponset

Sommer, strandliv og Solo; hva mer kan man ønske seg? Kanskje et par kule Solo solbriller,flipflops eller et lekkert strandhåndkle og matchende kule Solo Headphones! Dersom du har lyst på noe av dette, så er det bare å laste ned Solo Goodiebag-appen straks. Last ned appen på iTunes HER eller på Google Play HER!

Nå er du klar til å lete aktivt etter Solo-reklame. Hver reklame har sin egen Solo-kode i seg som registreres av appen.  Solo deler nemlig ut tusenvis av Solo-stæsj og du får umiddelbart beskjed om du har vunnet noe. Dersom du ikke vinner noe, kan du tjene opp Solo-dollar, som du bytter mot gratis Solo brus. Det er ikke dumt det heller! 

Når du nyter en iskald Solo i sommervarmen, vil du også finne koder på flasken som kan brukes til å vinne supert stæsj eller gratis Solo! Det er mange nye produkter som deles ut hele året, det er bare å følge med og bruke appen! På Solo sin facebookside får du flere tips om hvor du finner Solo-reklamen. 


Nå, har du lastet ned appen og er klar til å teste om du har vunnet allerede? Da skal du sjekke filmen under her, som kan inneholde din første premie. Lykke til!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar