hits

SÅÅÅ STOLT OVER LILLE W

17.06.2015 - 15:30 Ingen kommentarer

Nå kjenner jeg stoltheten min oser, og jeg trenger å skryte litt til dere. Noen ganger er det ting som bare skikkelig får mammatårene mine til å komme. Jeg tror alle mødre kan kjenne seg igjen i nettopp det å være stolt over barna sine. Jeg går rundt og er superstolt over barna mine døgnet rundt, men spesielt når jeg ser dem lære seg nye ting. William er bare 6 måneder gammel, og jeg føler han er skikkelig tidlig ute med så mye! 

I går fikk han skikkelig sett mammatårene, da han fra liggestilling klarte å få seg opp til sittestilling! Jeg så virkelig ikke den komme. Jeg trodde de var mye eldre når de begynte med sånne ting. Han har også den siste uken tatt tre krype-skritt, og setter seg på kne, og holder seg i bord og lignende. Jeg kan legge ut en video av dette, for jeg merker det var litt vanskelig å forklare om man ikke har sett det selv. 

Jeg blir helt tom for ord, så stolt over minstemann som klarer å overraske meg med nye talenter hver eneste dag! Dette ble visst et skikkelig skryte-innlegg, men det også må være lov av og til. Det er jo ingen hemmelighet at enhver mor ønsker å skryte av barna sine av og til! Ha en strålende onsdag videre! 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar