hits

NOEN TJENER MER ENN ANDRE, SÅNN ER LIVET

13.06.2015 - 21:47 Ingen kommentarer

I dag ble det lagt ut en artikkel om meg i Aftenposten, som jeg selv må si meg veldig fornøyd med. De hadde lyst å fokusere på at jeg faktisk er blitt landest største blogger, en tittel jeg er evig takknemlig for å ha fått. Jeg takker både mine fantastiske lesere, men også "haterne" mine for dette! Når enda en sak om "jenta som ble gravid som 14-åring" kommer på trykk på et nytt sted, hagler det inn med negative kommentarer som vanlig. 

Jeg vil rett og slett vise dere hva enkelte faktisk skriver om meg i kommentarfeltene på facebook med bilde og fullt navn. Dette er godt voksne mennesker som har skrevet på Aftenposten sin egen facebookside med over 200 000 likes. Med andre ord, så kan de ikke gå så mye mer offentlig med en kommentar enn dette. Jeg har kjempe lyst til å vise dere bilde og navn, men det kan jeg desverre ikke.

Jeg trodde vi skulle gå foran som et godt eksempel for våre barn. Ja, jeg sier vi, selv om jeg er flere generasjoner yngre enn noen av dere som har skrevet dette. Jeg merker at jeg faktisk ikke en gang skal la disse kommentarene gå inn på meg, for herrefred, se hva jeg har oppnådd i livet mitt! Jeg er 19 år, og lever et fantastisk eventyr. Ja, det er gjerne ikke så mange som ville blitt mamma i min alder, men jeg har nå i alle fall gjort det beste ut av situasjonen jeg kom i. 

Jeg har ikke vært heldig, men smart. Jeg har funnet ut hvordan bloggverden fungerer,knekt den koden og faktisk havnet på topp! Ikke kom her og kall meg dum, fordi jeg skjønner tydeligvis mye mer om fremtidens utvikling, enn dere som hetser mitt arbeid. Jeg gidder ikke en gang å forsvare at blogging ikke er en jobb, for det sier seg selv med den lønnen jeg får. Det er ikke lettjente penger, det er arbeid som jeg betaler skatt for som alle andre jobber.  

Si hallo til mine heldige skjulte nye hatere. Lurer på om familie, venner, kollegaer og bekjente hadde blitt stolte av å lese hva dere skriver om en uskyldig 19-års gammel alenemamma på nettet, der hele verden kan lese det. Jeg er stolt over mitt arbeid, både suksessen med bloggen, og ikke minst livet jeg har med barna. Ja, jeg var ung da jeg fikk barna mine, men gud for en god mamma jeg har blitt! 





Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar