hits

William 6 måneder

12.06.2015 - 14:30 Ingen kommentarer

Hipp hurra for lille William som er blitt et halvt år i dag! Tiden går så skrekkelig fort. Min lille prins er plutselig ikke så veldig liten lengre. Jeg prøver å nyte tiden, men vi vet alle at den flyr forbi når man har småbarn. Jeg føler at denne tiden har godt spesielt fort. At William er blitt 6 måneder er jo helt utrolig. Jeg husker det som om det var i går, at jeg fikk William i armene mine for første gang. 

Skulle ønske tiden ikke gikk så fort. Samtidig så elsker jeg å se hvor flink og sterk liten gutt han har blitt. Jeg kjenner jeg er så stolt over min lille hjerteknuser. Han har på denne korte tiden blitt en stor del av familien. Han har allerede fått sin helt unike personlighet, og det syns jeg er fantastisk å se. Jeg kunne aldri i mitt liv ønsket meg en bedre sønn enn han. Vi er så stolte over han! 

Jeg kan nesten ikke tro at det er like kort tid igjen til han fyller 1 år, som det er å se tilbake på dagen han ble født. Jeg gleder meg til å se ham utforske verden, og lære seg nye ting de neste månedene. Jeg er så heldig som har fått en nydelig velskapt sønn, og må ærlig si at jeg føler meg som den heldigste i hele verden som har fått akkurat Michelle og William! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar