hits

SISTE EPISODE AV BLOGGERNE

11.06.2015 - 18:06 Ingen kommentarer

Tenk det! Nå er vi ferdig med en hel sesong på tv-skjermen. Etter ukesvis med episoder på episoder, er det klart for den aller siste episoden av Bloggerne på TV2 Bliss i kveld! Kl. 21.30 braker det løs - Jeg kjenner at jeg gleder meg veldig. Samtidlig syns jeg det er både trist og skummelt. Trist, fordi jeg syns det er dumt at det er over. Og ja, jeg syns det er litt skummelt, fordi nok en ny side av meg og livet mitt skal frem i lyset. 

Det har vært en helt fantastisk opplevelse å få være med i serien, og jeg er veldig takknemlig for å få lov til å være en del av den. Jeg er superfornøyd med alle episodene, og jeg kan trygt si at den siste episoden blir min favoritt av mange grunner. Skulle ønske dette eventyret aldri tok slutt... 

Skal du se kveldens episode av Bloggerne? Jeg håper dere er like spente som meg på sesongavslutningen! Jeg vil bare takke alle sammen for å være så støttende, og sende meg så mange fine tilbakemeldinger gjennom tøffe tider. Etter kveldens episode, så vet jeg at det er dere flotte lesere som jeg må fokusere på, og gjøre mitt beste for å unngå å lese det negative som kommer til å komme. 

Å avsløre hvem pappaen til William er ikke lett, fordi jeg føler det har vært en trygghet at dere ikke visste noe. Jeg føler at det har vært et skjold mot bloggverden, en plass jeg kan være 100% meg selv, uten at noen vet hvem eller hvor jeg er. Jeg er veldig glad for jeg har holdt på den tryggheten så lenge, men det skal også bli godt og endelig ikke ha det hengende over skuldrene. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar