hits

DET ER FAKTISK IKKE OK

11.06.2015 - 04:40 Ingen kommentarer

Nå er jeg skikkelig forbannet kjenner jeg. Ja, gjerne ikke den smarteste tingen å sette meg ned å skrive nå, men jeg gjør det likevel. Jeg får ut frustrasjonen min på alle måter med å starte å skrive, det er vel egentlig det som gjør meg til en blogger også.. Nå har det vært et enormt stort fokus på hvem som er pappaen til William i media den siste tiden. Og etter at jeg har gått ut med at jeg ikke kommer til å skrive det selv, så har media herjet for å komme først ut med nyheten selv. 

Ja, til og med folk jeg trodde jeg var på samme lag som. Journalister er alt for snille, og hyggelig under intervjuer, og jeg må snart lære meg at alt som kommer ut under møtet blir brukt mot meg. Ja til og med om jeg legger til setningen "Dette får dere ikke lov til å bruke!" Det har seg sånn at journalister er journalister uansett hvor snille de er, så vil de ha en best mulig sak på trykk. Uheldigvis går dette ut over privatlivet mitt.

Jeg elsker jobben min som blogger, og er blitt kjempeglad i dere faste blogglesere som følger bloggen min på gode og dårlige dager. Samtidig så er det utrolig kjipt når ting som dette skjer. Kunne ikke bare media holdt seg litt på avstand, og linket bloggen min om det var noe de ville i stedet for å plukke ut, å lage en artikkel om noe som jeg har sagt de ikke får lov til å dele fakta om? Det hadde gjort jobben min tusen ganger morsommere. 

Det er faktisk ikke ok, syns jeg. Jeg sitter med vondt i magen fordi private fakta om livet mitt er delt i en dum artikkel. Hvor mye kan de ha fått igjen for å skrive det? Jeg mener, jeg sitter oppe kl. 04.30 og skriver et blogginnlegg, ikke fordi ungene holder meg våken. Nei, for en gang skyld sover begge to. Men jeg er våken fordi informasjon om livet mitt er blitt lagt ut på nett, som jeg tydelig sa de ikke fikk lov til å dele....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar