hits

BOMBA SPREKKER

09.06.2015 - 14:35 Ingen kommentarer

Det er langt over et år siden jeg ble gravid med William. Ja, faktisk så er det mye mer enn et år siden jeg gikk ut med den store nyheten. Det har helt siden den dagen vært et stort spørsmål som så og si alle sammen har lurt på. Hvem er pappaen til William? Jeg har klart å holde på hemmeligheten i lang tid nå. Mange har trodd at jeg har holdt det hemmelig for å holde på lesertallet her på bloggen, noe dere snart kommer til å skjønne at jeg ikke har.

Det har vært mange grunner til at vi valgte å holde barnefaren borte fra bloggen og andre media. Likevel har den største grunnen til å holde det hemmelig fra min side vært, fordi jeg overhodet ikke unner ham alle de hat-kommentarene jeg vet kommer. Han har aldri bedt om å være en offentlig person, og da skal han ikke trenge å bli hetset på nettet pga meg. 

Jeg syns endelig det har roet seg veldig med kommentarer, og da gjør det alt mye lettere for meg med å gå ut med dette. Jeg skal ikke hente inn lesere på å skrive hvem pappaen er, tvertimot skal jeg faktisk ikke skrive navnet hans her på bloggen. Sist uke filmet jeg og pappaen sammen inn videoblogg til den siste episoden av Bloggerne som kommer på tv på torsdag denne uken. 

Så om du er en av de tusenvis som har lurt på hvem pappaen til William er, får du sjansen til å se det på tv om to dager. For meg har det aldri vært et spørsmål hvem som kunne vært pappaen til William, og når dere ser episoden vil dere gjerne skjønne hvorfor. Jeg kommer ikke til å blogge mer eller mindre om han etter at nyheten er kommet, fordi som jeg også har sagt tidligere så ønsker jeg ingen oppmerksomhet rundt han.

Jeg vet at det er mange som nå gleder seg til å se episoden, også vet jeg det er mange som er i mot at jeg velger å gå ut med det nå. Jeg skjønner begge parter, men håper på forståelse på mitt valg likevel. Jeg tror det blir godt at dere får vite hvem det er. Jeg tror dere vil få et nytt syn på meg, og gjerne ikke hate så mye som dere har gjort det siste året. 

Vi er bare mennesker alle sammen. Dette er mitt liv, som jeg driver og utleverer så offentilg, og jeg kan ærlig si at det er veldig vanskelig til tider. Derfor krysser jeg fingre og tær for å ha støtten deres denne uken. Det trenger jeg! Ønsker alle sammen en fin dag videre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar