hits

5 TING DU IKKE SIER TIL EN TOPPBLOGGER

08.06.2015 - 12:30 Ingen kommentarer

Jeg tenkte jeg kunne ramse opp 5 ting jeg hater å høre, som blogger. Jeg leser ofte om "5 ting du ikke sier til gravide" osv, men det er ting man kan unngå å si, uansett hvem, hva og hvor! Jeg hørres gjerne litt irritert ut i dette innlegget, og det må jeg bare beklage. Men nok er nok, og nå må jeg bare få ut litt frustrasjon! Så forhåpentligvis sier du ikke noe av dette neste gang jeg møter deg, haha! 

1. Det kan ikke kalles en jobb, å være blogger. Jo, det kan det faktisk. Utrolig nok så er det masse arbeid bak jobben som blogger. Man legger ikke bare ut bilder å får god betaling for det. Selv om det desverre er alt for mange som tror det. 

2. Hva tjener du på å blogge? Dette er et standard spørsmål som man alltid blir stilt, uansett. Selv har jeg bllitt oppdratt til å ikke spør om penger. Hvorfor skal spørsmål om bloggpenger være forskjellig fra andre jobber? Det er faktisk veldig respektløst å spørre om. Jeg kommer ikke opp til dere å spør i første setning hva dere tjener.

3. Du har jo alt for mye reklame på bloggen. Det er faktisk den måten bloggen ennå er opp å går. Jeg har to barn å forsørge, og det er ikke gratis. Derfor må jeg faktisk ha en del reklame, i og med at bloggen min som sagt er jobben min! Da kan det fort bli en del reklame, men det er vel bedre enn ingen blogg i det hele tatt? 

4. Hvorfor må bildene du legger ut være "perfekt"? Tenkt deg selv, når det er så mange tusen som skal se bildene du legger ut, vil du ikke selv se best mulig ut? Jeg vil selvsagt at både jeg og ungene skal se mest mulig oppegående ut på bildene. Hadde du lagt ut et bilde av deg selv der du vet det kommer til å hagle inn med negative og direkte stygge kommentarer? 

5. Du må jo tåle å bli litt kritisert når du er så offentlig! Nei, jeg må faktisk ikke tåle noen ting. Jeg er bare et menneske akkurat som deg. Jeg har følelser, og sitter faktisk å leser mye mer enn dere tror. Jeg får kommentarer hver eneste dag, og noen er lettere å glemme enn andre. At jeg skal tåle mer fordi jeg er en offentlig blogger, syns jeg er skikkelig tåpelig. Tror dere faktisk ikke at jeg blir like såret som det du hadde blitt om du fikk en skeiv kommentar? Selvsagt blir jeg lei meg, og jeg skulle faktisk ikke trengt å tåle å få høre så mye dritt, men ja jeg blir jo mer og mer vandt til det likevel. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar