hits

GÅRSDAGENS BLOGGERNE

05.06.2015 - 15:30 Ingen kommentarer

Heia! Nå nærmer helgen seg virkelig med stormskritt, bare noen timer igjen før helgen kan starte. Jeg gleder meg til helgen kjenner jeg. Det skal bli godt! I morgen er det jo faktisk bursdagen min også!! Jeg er like gira for bursdagen hvert eneste år. Det er liksom alltid gøy å ha bursdag! Jeg tror jeg er litt vel begeistret for bursdager, ja både min egen og andres! 

I går var det ny episode av Bloggerne på tv, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med gårsdagens episode. Dere får stadig vekk se nye sider av meg. Jeg følte på mange måter at jeg gjerne skuffet dere litt i gårsdagens episode, når det kommer til ryktene rundt meg og Kevin. Det var aldri meningen å lure dere på noen som helt måte, selv om jeg ser at det kan se sånn ut.

Jeg har skikkelig dårlig samvittighet. Selv om verken meg eller Kevin noen gang har sagt at vi er et par, eller bekreftet noen følelser, så føler jeg at jeg har skuffet mange av dere. Vi kommenterte "ingen kommentar" hver eneste gang vi fikk spørsmål angående oss, likevel har all presse vinklet det som om det ikke er noe tvil om romansen mellom oss to. 

Jeg er kjempeglad i Kevin, og syns han er helt fantastisk, men som jeg også forklarte i Bloggerne episoden i går, så er vi ikke mer enn venner. Det er ingen følelser inni bildet, men vi trives veldig godt i hverandres selskap. Han er en av de snilleste personene jeg har møtt, og han får meg i skikkelig godt humør. 

I neste uke er det faktisk den aller siste episoden av Bloggerne denne sesongen. Det har vært en opplevelse å få være med. Jeg gleder meg allerede til episoden som kommer på tv neste uke. Denne episoden spilte vi faktisk inn i går. Dere kommer nok til å like denne episoden veldig godt. Dere får nemlig svar på noe dere har lurt på i lang tid nå, en perfekt avslutning på sesongen, for min del! Kan du tenke deg hva det kan være? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar