hits

LETS TALK ABOUT SEX

02.06.2015 - 18:50 Ingen kommentarer

I dag har vært en veldig tullete dag. Jeg sitter ennå i morgenkåpen, uten sminke, og har ikke gjort stort siden vi stod opp i dag. Jeg fikk koselig besøk av min gode venninne som endelig er kommet hjem fra London! Heldigvis tåler hun å se meg som dette, haha. Før jeg fikk besøk satt jeg faktisk å slettet på gamle bilder og blogginnlegg. Jeg tenker at det er godt med en liten opprydning i ny og ned. 

Jeg ble forresten oppringt av TV2 i går, som spurte om jeg hadde noen kommentarer til å snakke om sex til barna før de begynner på skolen. Jeg ble rimelig satt ut egentlig, for jeg personlig føler ikke at det er noe barna trenger å lære om før de spør om ting selv. Jeg måtte le litt, for det var jo ord jeg selv aldri har hørt brukt! Vet du for eksempel hva ordet vulva betyr?

Nå skal jeg ikke gå inn i noen detaljer om sex, men den dagen jeg forteller barna mine om sex skal jeg nå i alle fall bruke ord jeg kan, og ellers ville brukt. Det er nå ikke naturlig for meg å snakke om ordet glans, som jeg faktisk måtte google, for å finne ut av. Ikke til å anbefale, for å si det mildt! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar