hits

ET VENNSKAP ER OVER

01.06.2015 - 20:50 Ingen kommentarer

Har du noen gang opplevd å plutselig miste venner uten å forstå hvordan det skjedde? Det har jeg, opptil flere ganger. Jeg tror at det må være en grunn til at noen plutselig ikke svare på meldinger, ditcher avtaler og begynner å snakke dritt bak ryggen din, når vi var en gang så close ... Det går ann å vokse fra hverandre, begynne på nye skolene, få nye venner osv, men hvorfor være frekk på reisen?

Hvis du har en avtale, så hold det for pokker. Har du ikke noe positivt å si om noen, så neivel, hold heller kjeft da. Hva er poenget med å si noe negativt om noen du en gang pleide å kalle "en av dine nærmeste." Ja, jeg kan ærlig si at jeg føler meg skikkelig oppgitt og skuffet. Hva har jeg egentlig  gjort deg om jeg tør spørre?

Venner kommer og går som årene passerer. Jeg kan innrømme at jeg har gått fra flere vennskap gjennom tiden. Likevel har jeg gjort mitt aller beste for å avslutte vennskap med en god tone. Jeg har ikke plutselig gitt opp noen vennskap, men sakte men sikkert gradvis mistet kontakten med folk. Derfor føler jeg at jeg blir rimelig irritert når noen som pleide å være gode venner plutselig kutter all kontakt så brått og tydelig ..

Det er så mange ulike årsaker som kan ødelegge vennskap. Det er enkelt å lage drama og sjalusi på grunn av nye kjærester. For eksempel, om to venner er forelsket i den samme gutten, og den ene blir kjæresten hans. Eller hvis det viser seg at din beste kompis, plutselig hadde følelser for deg, men du så får du deg type. Eventuelt at din beste venn du har et chrush på, plutselig fikk seg kjæreste ..

Misunnelse er også veldig kjent for å ødelegge vennskap. Man kan bli misunnelig på sin beste venninne fordi hun er penere klær, flottere sminke, bedre kropp, eller bare har et penere utseende. Ja, jeg syns faktisk det blir for dumt. Skulle ønske at vi en gang i fremtiden kunne unne våre bestevenner noe godt, uten at misunnelsen skal gå utover vennskapet!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar