hits

SUPERTILBUD OG FORNØYDE BARN

31.05.2015 - 12:10 Ingen kommentarer

sponset

Foreldre & Barn er hyggelig og nyttig lesestoff for alle foreldre med barn fra 0-6 år. Magasinet kommer ut én gang i måneden,  og kan kjøpes i butikken for kr. 75. Men jeg synes det er så lettvint og greit å abonnere på Foreldre & Barn. Da får jeg den nyeste utgaven direkte hjem i postkassen, og det er alltid en gledelig overraskelse den dagen bladet kommer! 

Det er dagens høydepunkt å sette seg ned litt med Foreldre & Barn i en ellers hektisk hverdag. Fremover vil det bli flere artikler om mat, friluftsliv og aktiviteter for hele familien.Det vil også komme flere spennende eksperter, ifølge redaktør Mari Midtstigen, med fokus på den nyeste forskningen innenfor søvn og oppdragelse, helse og kosthold. Mye nyttig for oss alle vil jeg tørre påstå!

Nå kan du få 6 utgaver av Foreldre & Barn hjem i postkassen, for kun kr. 299. I tillegg får du en gøyal hoppeku i gave til barna som har verdi kr 349. Dette supre tilbudet bør du ikke gå glipp av! Bestill abonementet ditt her.

Den søte hoppekua ble gledelig mottatt her hjemme, det er sikkert! Michelle har ønsket seg en slik lenge, og spør alltid når vi er i byen og går forbi lekebutikken. Gjett om hun ble lykkelig da hoppekua kom i posten? Sjekk gjerne ut facebooksiden til Foreldre & Barn! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar