hits

SUPERT MELLOMSNACK

30.05.2015 - 19:40 Ingen kommentarer

sponset

Innimellom er der ikke nok timer i døgnet! Noen dager går slag i slag, og da har jeg ofte flere avtaler som skal rekkes i løpet av dagen. Det kan være intervjuer, eller et arrangement jeg skal være med på, eller kontroll med William på helsestasjonen.  Når dagene fyker avgårde på det viset, må jeg innrømme at jeg ofte hopper over måltider, både ett og to. Det er selvfølgelig ikke særlig smart, for jeg går jo temmelig på tomgang etter noen timer.  

Men nå har Freia kommet med en fantastisk nyhet, som kan bli redningen for meg fremover. Med en Freia Smoothie i vesken, har jeg alltid noe på lur når jeg trenger litt påfyll i magen, og ikke minst litt ekstra energi. Det er jo ingen hemmelighet akkurat at jeg elsker sjokolade, og nå kan jeg faktisk kose meg og nyte en Freia Smoothie som mellomsnack når jeg er i på vei fra et møte til et annet.

Den gir  meg litt bedre samvittighet, i og med at Smoothien er laget på deilig frukt som mango, banan og pasjonsfrukt. Faktisk er Freia Smoothie helt perfekt for alle oss jenter som er på farten! Fordi sjokoladen er delt i passende biter, trenger man jo ikke spise hele rullen med det samme. Men det er ikke lett å legge den ned i vesken igjen, det må jeg bare si! Så det kan være greit for meg og har et par ruller Freia Smoothie tilgjengelig 24 / 7. Besøk gjerne facebooksiden deres, her!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar