hits

sommerkroppen 2015

26.05.2015 - 15:50 Ingen kommentarer

Har du noen gang lurt på hvordan du skal oppnå sommerkroppen på kortest mulig tid? Hvordan du kan føle deg bra i en bikini, uten å måtte sulte i hjel, eller flytte inn på et treningsenter? Nå har jeg funnet ut svaret! Nå har jeg akkuratt smurt meg tre knekkebrød med et tykt lag med nugatti, og planlegger å ligge strekk ut på sofaen mens minsten sover. Om ikke det tykke laget med nugatti var nok, så har jeg i tillegg lagt til min egen lille vri, med sjokoladepynt på toppen, nam! 

Hvem har egentlig sagt at den såkalte sommerkroppen skal være slank og godt trent? Jeg mener man skal da kunne spise hva enn man vil, selv om sommeren nærmer seg. Man skal da kunne nyte sommer med lite klær selv om man kan være større enn andre. Jeg syns vi skal klare å være fornøyd med hvordan med ser ut i en bikini, uansett hvordan kroppen vår ser ut, og hvordan andre rundt oss ser ut.

Den beste sommerkroppen er den kroppen man klarer å være fornøyd med! Det neste året skal jeg bli boende i en bikini. Tror dere virkelig at jeg skal legge om hele kostholdet mitt av den grunn? Jeg prøver å fortelle meg selv at jeg er akkurat den størrelsen jeg burde være. Jeg er fornøyd med hvordan kroppen min er, og dere burde være det samme!

Når man tenker at man skal se bra ut i en bikini, så tenker man som regel ikke på hvordan vi føler det selv. Vi tenker på hvordan andre vil se på oss. Hva andre kommer til å syns, og om andre vil like oss i denne bikinien. Har dere noen gang tenkt på om det ikke fantes speil, og hvor mye mer vi sikkert hadde vært fornøyde med oss selv da?

Jeg har tatt meg selv i å tenke: Hvem er det egentlig jeg vil se bra ut for, er det meg selv eller resten av befolkningen? For helt ærlig, jeg kan ikke si at jeg bryr meg så mye om hvordan jeg ser ut når jeg er alene. Når jeg er alene så kan jeg være så stygg jeg bare ønsker, å være komfortabel med det! Alt fra å gå rundt uten sminke, med ubarberte bein, og sitte med valker som bølger seg lag på lag når jeg bøyer meg frem kunne jeg ikke brydd meg om, så lenge jeg er alene.

Det sekundet jeg skal vise meg til verden, så må jeg fikses på.. Hvorfor er det sånn? Den sommerkroppen vi alle snakker om, hvem har sagt hvordan den skal se ut?  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar