hits

DAYS LIKE THIS

23.05.2015 - 11:00 Ingen kommentarer

God morgen! I dag tidlig våknet jeg opp til to glade men travle barn. Jeg merket veldig tidlig at de hadde mer energi enn ellers så tidlig på morgenen. Jeg har derfor bestemt meg for å ta de med meg ut på en lang tur. La Michelle springe litt rundt i skogen, og slippe fri energien sin. Jeg skal pakke med en god matpakke med lunch og litt snacks til turen. Jeg kjenner at det skal bli godt å komme seg ut, og få litt frisk luft selv også! 

I går kveld hadde jeg koselig besøk av Kevin! Vi fikk planlagt Osloturen neste uke, og vi har fått bestilt hotell og flybilletter nå. Vi har ganske fullt program når vi er oppe i Oslo denne dagen. Vi flyr fra Stavanger i 13.00 tiden på torsdagen, og reiser hjem i 13.00 tiden på fredagen. Vi er med andre ord mindre enn et døgn i hovedstaden! Vi skal selvsagt likevel sette av litt tid, sånn at de som ønsker å komme på hotellet å møte oss før finalefesten, får muligheten til det! 

Fra vi kommer til Oslo, og utover kvelden vil vi bli filmet av Bloggerne. Det kommer derfor til å være kamera tilstede når dere kommer for å møte oss på hotellet. Håper ikke det gjør noe. Vi skal bo veldig sentralt på hotell: SCANDIC BYPORTEN. Jeg skal komme tilbake til dere med tidspunkt til når vi kommer for å møte dere i resepsjonen, men det blir mellom klokken 16.00-19.00 en gang :) Håper det er mange som har lyst til å komme å treffe oss, jeg har i alle fall veldig lyst til å møte dere! Ha en flott dag videre!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar