hits

HUSKER DU DETTE?

21.05.2015 - 12:45 Ingen kommentarer

Jeg satt å leste litt gjennom gamle blogginnlegg som jeg har skrevet i løpet av det siste året. Noen husker jeg utrolig godt, mens andre kan jeg nesten ikke huske jeg har skrevet. Nå har jeg plukket ut noen av de innleggene jeg har skrevet tidligere, som jeg husker best. Husker du noen av innleggene? Jeg husker stemning, sted og tanker rundt alle disse innleggene! Noen blogginnlegg betyr mer enn andre! Jeg syns det er så gøy å se om dere faktisk har følgt bloggen min lenge, og vil så gjerne få tilbakemeldinger fra dere. Siden jeg har stengt kommentarfelt, så ber jeg dere klikk på liker knappen nederst i dette innlegget, om DU husker noen av disse blogginnleggene! 

- DØDEN VEKKER OPPMERKSOMHET
Dette innlegget skrev jeg da jeg kom hjem fra en helg i Kristiansand. Jeg hadde vært utrolig nedfor i humøret, og trengte en helg for meg selv. Deg var gjerne ikke så rart med tanke på at jeg hadde tusenvis av hormoner i kroppen... Dagen etter dette blogginnlegget finner jeg ut at jeg er gravid med lille William. 

- LAR TANKENE SVEVE
Dagen etter jeg fant ut jeg var gravid, så postet jeg dette innlegget. Det er gjerne veldig forståelig når man leser det nå, at jeg spurte meg selv flere ganger om det var positivt eller negavit at jeg var blitt gravid igjen. Jeg var usikker på om jeg fikk lov til å faktisk glede meg over denne graviditeten, eller om det skulle bli det samme marerittet som sist... Det siste jeg skriver i dette blogginnlegget er "Jeg er en kontrollfreak, men jeg har innsett at det er umulig å planlegge fremtiden. For det tar bare et minutt, så er fremtiden forandret seg helt. Uansett om det gjelder ulykker, dødsfall, graviditet, eller sykdom. Det skal så lite til før livet du så for deg, bare blir en vak tanke. Ting kan så fort gå galt... men sanheten er egentlig, at det kan gå så godt også. Etter to uker, så har jeg endelig smilet på plass igjen. Det har jeg savnet"

- THIS IS THE START OF SOMETHING BEAUTIFUL
Denne videoen fortalte dere lesere noe mange ikke så komme. Jeg lot Michelle dele i en 30 sekunder lang video at hun skulle bli storesøster, og at mamma hadde en baby i magen. Jeg delte nyheten veldig tidlig, men har heldigvis sett i ettertid at det var bra for meg! Gjerne en nyhet mange husker?

- THE BIG QUESTION
Den store bølgen med oppmerksomhet rundt graviditeten, og mine første svar på barnefaren...

- VELKOMMEN TIL VERDEN, LILLEVENN 
Endelig kom lille William til verden! Det hadde vi ventet på lenge. En uke på overtid kom han endelig. Jeg husker at jeg satt i sengen på barselhotellet og midt på natta og skrev dette innlegget. Jeg var så inderlig inderlig stolt, over meg selv og min lille prins! Noen andre enn meg som huser dette som om det var i går? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar