hits

A SNAKE IN THE WAY

15.05.2015 - 14:11 Ingen kommentarer

I dag fikk vi vårt første møte med en slange her på Kypros. Sist gang jeg traff på en slange var jeg rundt 8 år, tror jeg. Litt rar følelse syns jeg, det er jo ikke hver dag vi nordmenn treffer på slanger. Jeg trodde gjerne at slanger holdt seg borte fra folk, men denne her gikk rett over stien på hotellet. Selv om den helt sikkert ikke var farlig, så er jeg veldig glad for at det var jeg som fant den og ikke en av ungene. 

Jeg skal faktisk google meg frem til litt fakta om slanger og andre dyr på Kypros, sånn at jeg har en del kjennskap til de om vi skulle møte på noen flere. I dag er siste dagen vår her nede for denne gang. Vi nyter derfor de siste timene med sol og varme. Jeg og Michelle var en tur på badeland tidligere i dag, noe hun syns var supergøy! Jeg kan vel ikke si noe annet enn at jeg storkoste meg jeg også, haha. 

Noen som fikk med seg gårsdagens episode av Bloggerne? Hva syns dere om episoden? Jeg syns det er veldig gøy å få tilbakemeldinger på hva dere lesere syns om å se oss på TV-skjermen! Jeg syns det er veldig rart, for i utgangspunktet så er jeg jo blogger, og pleier å skrive ned hva jeg tenker og mener. Mens med en gang videokamera kommer frem så må man jo faktisk snakke, og det kan jeg ærlig si at jeg ikke er noe flink til! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar