hits

William 5 måneder

12.05.2015 - 19:45 Ingen kommentarer

Herlighet som tiden flyr. William er alt blitt 5 måneder gammel. Han er plutselig helt over alt som kan kalles nyfødt-tiden, og starter virkelig å bli en karakter for seg selv. William har hele tiden vært en veldig rolig og snill baby. Han er veldig lett å få til å smile og le. På sitt veldig korte liv har han allerede fått oppleve å reise verden rundt. Ja, til og med mer enn Michelle hadde da hun var 5 måneder gammel. 

Når Michelle var på hans alder, var det nesten jul, og vinter i luften. Det er noe helt annet og faktisk ha en vinterbaby som er på denne alderen i sommervær. Jeg føler at William sin nyfødt tid gikk mye fortere enn Michelle sin. Gjerne mye på grunn av situasjonen min, men jeg tror også det har mye å gjøre med at høsten som regel føles mye lengre enn våren. 

Nå har William blitt veldig stor, han har vokst mye de siste månedene. Sist uke veide jeg ham, og da var han blitt over 7,5 kg. Jeg skal på kontroll på helsestasjonen med ham når vi kommer hjem fra ferie, så det blir gøy å sjekke hvor lang han er blitt, og om han har lagt på seg enda mer denne uken. Ønsker alle sammen en fantastisk kveld videre! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar