hits

WELCOME TO PARADISE

09.05.2015 - 13:00 Ingen kommentarer

reklame

Nå er vi kommet oss vel frem til sol og varme. Kan nesten ikke tro at dette snart er vårt nye hjem. Jeg tror vi kommer til å trives kjempegodt her nede. Nå skal vi nyte den siste turen ned som "turister". Jeg har tatt med barnevogn til både William og Michelle denne reisen. Grunnen til det er at Michelle legger seg tidlig om kvelden, og det er jo litt kjedelig å måtte sitte på hotell-rommet fra klokken 19 om kvelden. Så selv om hun er ferdig med vogn for lenge siden, så er det veldig praktisk om kvelden ennå. 

Babyzen vognen var det ingen tvil om skulle få være med. Jeg brukte den da jeg reiste til Abu Dhabi med lillemann i vinterferien, og den har fått reise mye frem og tilbake til Oslo også i løpet av de siste månedene. Nå har William blitt så stor, og selv om han ennå ikke er blitt 5 måneder, så tok jeg frem 6 måneder + delen. William er stor for alderen, så newborn delen var blitt litt liten. Se videoen fra Abu Dhabi med Babyzen Yoyo 0+ under: 

 

Han liker seg veldig godt i den nye delen, der han faktisk har mulighet til å sitte å se litt! Jeg vet at så små ikke bør sitte, men likevel når vognen ligger ned, så ser han mye mer enn hva han ellers pleier å gjøre i vognen hjemme! Det er en vogn jeg virkelig unner alle sammen som reiser med små barn! En vogn jeg vil anbefale alle fra nyfødt og ja til og med opp til Michelle sin alder. Hun sovnet fint i den i går kveld. 

Nå er jeg så heldig og får lov til å dele ut en Babyzen Yoyo vogn til en heldig leser fra Babystore! En mulighet jeg ikke kunne la gå i fra meg. Så nå setter jeg i gang en liten konkurranse, der jeg selv plukker ut en heldig vinner. Vinneren blir trukket helt tilfeldig, for å gjøre det mest retferdig for alle! For å være med i trekningen må du gjøre følgende: 

1. Klikk på "liker" knappen nederst til venstre i dette innlegget.
2. Legg ut en status på din egen facebook der du tagger facebooksiden min. Du kan skrive hva som helst, bare jeg blir nevnt i statusen. Du kan også la være å skrive noe, og bare tagge meg eller noe " Jeg er med i konkurransen til @Mammatilmichelle"  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar