hits

NOEN DRØMMER GÅR I OPPFYLLELSE

01.05.2015 - 12:00 Ingen kommentarer

Ja, tenk det. Nå skal jeg plutselig begynne et nytt kapittel i livet mitt igjen. Jeg har så lenge jeg kan huske ønsket å flytte til utlandet når jeg ble "stor". Jeg trodde aldri det egentlig ville skje. Det er jo ikke alle drømmer som blir til virkelighet. Denne gangen gjør det faktisk det, og mye tidligere enn jeg ville trodd! Allerede i midten av august skal jeg ta med meg barna mine på nye eventyr.

Jeg har alltid vært en veldig spontan jente, og for et par uker siden bestemte jeg meg for at jeg bare måtte hoppe i det. Og faktisk gjøre det. Det er nå jeg har muligheten til det. Og det er nå jeg må gjøre det, for min egen del. Det er nå jeg jobber hjemmefra, og kan reise hvor som helst. Michelle er ikke begynt på skolen, som også gjør timingen mye bedre. 

Jeg skal ikke lyve, den største grunnen til jeg bestemte meg for å faktisk flytte i år, er fordi det blir et tøft år jeg har i vente. Pappaen til William skal flytte bort, og pappaen til Michelle skal i militæret. Det første året borte fra noen er vel det verste, derfor skal det bli deilig å holde meg selv opptatt med mine egne ting. Jeg tror ikke jeg kommer til å ha det noe bra med meg selv om jeg blir værende her hjemme.. 

Mye av grunnen til at jeg velger å flytte bort nå, er også for Michelle sitt beste. Hun begynner å forstå at hun er en "kjent" person, noe alle faktisk ikke er. Jeg tror det blir bra for henne om vi flytter bort et år, til hun blir vant med tanken, uten at alle kjenner henne igjen på butikken, over gjerdet i barnehagen og spør henne om bilde. Jeg så aldri dette komme, men nå som jeg har lagt opp til dette selv, må jeg også håndtere dette best mulig for oss alle! 

Det blir bra for meg og ungene å være borte, og heller få besøk til vårt nye hjem i Kypros! Det er ikke helt tilfeldig at det er der vi flytter. Jeg er jo halvt derifra, og snakker språket. Jeg har også veldig mange venner og familie som bor der nede. Det har i alle år vært mitt andre hjem! 

Vi reiser ned til Kypros allerede neste uke, for å se på det huset vi skal bo i, og sjekke rundt barnehageplass til Michelle og lignende. Ja, rett og slett for å gjøre klart til vi reiser med enveis billett ned igjen i august! Jeg har ennå ikke helt bestemt meg for om Michelle skal gå i engelsk eller gresk barnehage, men tro det eller ei, så er hun like flink til å snakke begge deler! 

Det huset vi nå skal bo i det neste året, har jeg sett på i mange år. Første gang jeg så dette huset var for fire år siden, når jeg gikk gravid med Michelle i mai 2011. Da husker jeg at jeg sa til mamma at jeg ville bo der en dag. Vi ringte til og med og spurte etter pris, da det den gangen var til salgs. Jeg husker også sommeren 2013 når jeg gikk på stranden forbi huset, så sa jeg igjen, at der vil jeg bo, bare vent å se, en dag så skjer det. Som regel så mener jeg det jeg sier, haha! 

Nå, to år senere går drømmen i oppfyllelse! Det er så deilig at ting kan gå min vei. Alle bildene i dette innlegget har jeg tatt de siste gangene jeg har vært på Kypros. Jeg kjenner jeg gleder meg veldig til å flytte ned der. Jeg både tror og håper at dette vil være et fantastisk eventyr for barna mine også. Spesielt Michelle, i og med at William fremdeles er så liten. Jeg tror dette vil være starten på en reise for livet! Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar