hits

FILMING I OSLO

28.04.2015 - 16:16 Ingen kommentarer

Om to dager er det klart for en ny episode av Bloggerne på TV2 Bliss! Jeg kjenner at jeg gleder meg litt ekstra mye til å se denne episoden som kommer på torsdag. Det vil bli vist veldig mye av meg og ungene i denne episoden. Denne episoden ble filmet når vi var i Oslo, og mistet kofferten. Dere vil derfor få se en litt stresset Anna, med to trøtte barn på tur, haha. 

Jeg fikk jo nesten ikke blogget fra Oslo når vi var der, fordi jeg ikke hadde pc´en, kameraet eller noe. Så derfor tror jeg dere virkelig vil like denne episoden. Jeg møtte blandt annet Tooji, som er tidligere Gran Prix vinner! Han ga nylig ut en barnebok, og jeg og ungene var på lanseringen! Han var virkelig en hyggelig fyr! Både Michelle og jeg likte veldig godt boken hans! 

Dere får gjerne sett en ny side av oss i episoden. Jeg syns det er viktig å få frem i serien at Michelle er et barn hun også, og ikke bare en pyntedukke. Det er gjerne vanskelig å få frem på bloggen, når hun stiller seg fint opp og smiler på hvert bilde jeg tar av henne. Hun er veldig glad i å bli tatt bilde av, og spør meg stadig vekk om jeg kan ta bilde av henne. Likevel er hun et barn som alle andre, og blir fort lei, trøtt og sur. 

Det er viktig for meg å få frem denne siden av henne også. Mye for vår egen del, sånn at hun skal kunne se på seg selv hvordan hun faktisk var som liten. Men også mye av grunnen er jo at dere ikke skal tro at hun ikke får være et barn. Det har vært mye fokus på at jeg stiller henne opp i "voksne" klær. Men hun poserer helt frivillig, og hva hun har på seg gidder jeg faktisk ikke kommentere en gang;) 

Jeg tenkte jeg kunne ta med mitt eget videokamera en gang, "Behind the scenes" når jeg tar bilder av Michelle. Tror mange hadde fått et helt annet inntrykk av bildene jeg legger ut, da. Michelle hopper som regel frem med en gang hun ser et kamera!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar