hits

UT PÅ TUR, I NORSK NATUR

26.04.2015 - 18:00 Ingen kommentarer

sponset

I dag har vi vært ute på en liten søndagstur. Alle som har vært i Stavanger, vet at vi har mye varierende vær her. Ja, vi kan faktisk oppleve alle årstidene på en dag. Det kan derfor være vanskelig å vite hvordan man skal kle seg for en tur ut. Men nå har jeg fått meg en ny jakke, perfekt til norske værforhold. Den er både vanntett, vindtett og ventilerende. Så den er helt super, både når det regner eller når det blåser! I det skiftende søndagsværet i formiddag, var denne HellyHansen regnjakken perfekt! 

Har du lyst til å være med i trekningen om å vinne denne flotte jakken? Alt du må gjøre er å poste et bilde av deg selv i regnværet og legge det ut på instagram med hashtags #weloverain #gsport Du kan lese mer om konkurransen HER! 

Om du ikke tror du har vinnerlykke, har jeg en god nyhet: I uke 18, den kommende uken, kommer jakken på tilbud til kun kr 799,- Se tilbudet her!  Regnjakken finnes i flere fine farger. Fargen jeg har på jakken heter Summer red! Modellen W Aden er komfortabel å ha på seg, den er veldig lett og har et hurtigtørkende behagelig for. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar