hits

MITT BESTE SKJØNNHETS TIPS

23.04.2015 - 13:55 Ingen kommentarer

Sponset

Visste du at den fantastiske hudpleien Swiss Skin Revewal ble kåret til årets innovation i Sveriges største skjønnhetsgalla! Nå har jeg testet ut Swiss Skin Renewal en god stund, og jeg har også skrevet om produktet tidligere her på bloggen. Jeg har flere ganger fått spørsmål fra dere lesere om mine erfaringer med denne behandlingen. Derfor velger jeg å komme med en oppdatering nå. Jeg er veldig fornøyd med produktet, og kan virkelig anbefale det videre med god samvittighet!

Huden min ser glattere og jevnere ut etter behandlingen, og den føles så utrolig ren og fin. Det jeg liker så godt med denne behandlingen, er at den består av to produkter som til sammen virker både på innsiden og utsiden av huden. Swiss Skin roller lager smertefritt små åpninger i huden med tynne mikro-nåler. Disse mikro-åpningene i huden gjør at anti aging gel Swiss Rejuvenator trenger dypt inn i huden og stimulerer kroppens immunsystem til å helberede bedre og penere. 


Her er noen tips til deg om bruken av produktet: Jeg vil anbefale at behandlingen gjøres om kvelden, for du kan oppleve at huden blir litt rød etterpå. Da er det greit å la huden hvile seg fin til neste morgen. Husk å desinfisere huden først med Swiss Sanitizing Spray, og bruk også sprayen til å rengjøre skinrollerén etterpå.


Det er viktig at Swiss Rejuvenator brukes i 5-7 dager i strekk, og så lar jeg huden hvile en uke før jeg fortsetter behandlingen. Det er også viktig å bruke rett nållengde, husk at den minste nålelengden er beregnet for tynn og ømfintlig hud som den i ansiktet, mens de lengste nålene kan brukes til baksiden av lårene for eksempel. Dersom du lurer på noe mer har Swiss Clinic kundeservice med profesjonelle folk som svarer deg på telefon. 


Nå har Swiss Clinic også lansert en ny og mer effektiv Rejuvenator som også er større og rekker lengre. For kun kr. 960,- kan du nå behandle din egen hud hjemme. Fri frakt og resultatgaranti på swissclinic.no Dersom du liker ideen med egenpleie hjemme hos deg selv, Swiss Clinic har flere andre produkter som du kan lese mer om på hjemmesiden deres. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar