hits

JUST A WALK

14.04.2015 - 18:05 Ingen kommentarer

God ettermiddag kjære deg! I dag har jeg nytt dagen hjemme med William. Michelle er kommet seg tilbake på plass i barnehagen, etter en veldig lang påskeferie. Det var deilig å være hjemme med William i dag, uten å ha noe på skuldrene som måtte bli gjort. Vi gikk oss en tur rundt nullen tidligere i dag. Jeg syns det er så koselig å trille tur med vogn igjen. Jeg gikk rundt i skogen, og fikk lettet på alle verdens tanker i dag. Når jeg går rundt med William i vognen så er det lett å la tankene sveve! 


Jeg følte meg skikkelig lykkelig og heldig i dag. Det var veldig mange positive tanker som falt på plass i knotten min i dag. I dag tok jeg en beslutning. Ja, et valg som vil vise oss veien til et nytt kapittel i livet vårt. Jeg har bestemt meg for hvor vi vil bli værende det neste året. Jeg og ungene skal dra på nye eventyr etter sommeren! Jeg har lenge hatt dette i tankene mine, men ikke før i dag, bestemte meg for at jeg vil hive meg rundt å gjøre det! 


Det kommer til å bli spennende, jeg kjenner jeg gleder meg veldig. Jeg tror dette blir bra for både meg og ungene! Det er en stor lettelse og endelig ta en avgjørelse på hva jeg vil gjøre. Vi lever bare en gang. Jeg mener at det er bedre å angre på noe man gjør, enn å angre på noe man aldri gjorde. Det er nå jeg har sjansen, så da bør jeg ta den mens jeg har den! Plutselig ble bare en trilletur, til en tur som forandrer livene våre på alle måter...


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar