hits

William 4 måneder

12.04.2015 - 10:50 Ingen kommentarer

Lillemann begynner virkelig å bli "storemann" nå. I dag er han 4 måneder gammel, og jeg sitter her og spør meg selv hvor disse månedene har blitt av. Jeg syns det er veldig spennende å se William utforske nye ting, og være mer "med" når vi snakker og leker med han. Ja til og med når vi koser, så merker jeg mer av kjærligheten han viser tilbake. Det er veldig godt å se. 

William er en veldig glad gutt. Han smiler stort sett mesteparten av dagen! Han er en veldig lett gutt å ha med å gjøre. I alle fall foreløpig, haha. Jeg føler at den "vanskelige" barseltiden er endelig helt over, og rutiner og trygghet for meg er endelig kommet på plass. Jeg vet stort sett hva Wiliam gråter for, og jeg har lært meg metoder han fort både sovner eller blir fornøyd og glad igjen på. 

Nå som lillebror har vært i livene våre i fire måneder, merker jeg at Michelle har forandret seg en god del hun også. Hun er ei fantastisk flink storesøster, som inkluderer lillebroren sin absolutt hele tiden. Jeg kjenner meg så stolt når jeg ser Michelle og William sammen. Nå er jo William blitt stor nok til å faktisk være interessert når Michelle sitter og leker med han. Det ser jeg Michelle er veldig glad for. 

Fra og med nå kan lille W starte med litt fastf øde. Han har fått smake en liten skje med pærepure allerede, men annet enn dette har jeg ikke gitt ham. Jeg tenker at jeg trenger ikke starte med alt på en gang, første dagen. Så grøt og annet får vi vente litt med, og ta litt og litt om gangen. Jeg har klart å amme ham i 4 måneder, og er så stolt over meg selv! 

Michelle ammet jeg bare i 2 måneder, så jeg har klart til å doble det allerede. De siste dagene har jeg trappet litt ned. Jeg ammer lillemann stort sett bare på nettene nå, og gir morsmelk erstatning på dagtid. Jeg hadde et mål helt fra starten om å klare å amme ham frem til over påsken, og det har jeg klart. Jeg har ikke dårlig samvittighet for å trappe ned nå, og det skal jeg ikke ha heller! 

Jeg var på kontroll på helsestasjonen på tirsdag, da fikk jeg målt og veid lillemann. Han er ingen klump på noen måte, men veldig lang! Helsesøster sa at William er utrolig sterk, som allerede kan snu seg rundt fra begge sider, i tillegg til å rotere rundt på stedet! Han var 68 cm lang og rett under 7 kg (6,950g). Han har ligget på rundt 6,5 kg en stund nå, men han hadde vokst 2 cm på to uker! Så han strekker seg hver eneste dag! Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar