hits

FINALLY ENJOYING OSLO

08.04.2015 - 19:00 Ingen kommentarer

YES ENDELIG! Nå er kofferten vår kommet frem i god behold. Herlig. Det føles faktisk ut som om jeg har vunnet i lotto. Nå kan vi endelig begynne å nyte Oslo turen vår! Vi er altså tilbake i Oslo. Michelle har en veldig lang påskeferie i år, haha. Hun skal ha fri en uke ekstra, for at hun skulle få være med oss til Oslo denne gangen. Vi skal bli værende i Oslo frem til fredag. 


I ettermiddag har vi kost oss på hotellet med badebassenget. Det var deilig med et lite bad. Michelle hadde gledet seg veldig til dette. Derfor var det bra kofferten kom frem, sånn at vi kunne finne frem badetøyet. Det var et veldig fint og avslappende bassengområdet. Vi bor på Clarion Hotel Royal Christiania. Veldig flott, og stort hotellrom!


Tidligere i dag var vi på boklanseringen til Too Ji som har skrevet en barnebok. Det var veldig koselig. Og jeg må si at boken han har skrevet falt i smak hos både jeg og Michelle med en gang. På treffet traff vi på flere kjente ansikter. Blandt annet flotte Marna og lille Dexter! 


Nå har lillemann sovnet, og Michelle sitter her ved siden av meg. Jeg er så lettet over at kofferten har kommet frem. Michelle og William har heldigvis vært veldig snille å ha med å gjøre, til tross for en unormalt veldig stresset mamma. Uff, jeg blir så stresset i sånne situasjoner. 


I morgen tidlig skal jeg og Michelle til TV2 studio, for å være gjester hos God Morgen Norge. Vi kommer på tvskjermen kl. 08.10 for dere som ønsker å se oss live fra studio! Det blir spennende å ha med Michelle på livesending. Hun har aldri vært med på det tidligere. Hun insisterte selv på å være med, og da stopper jeg henne ikke. Jeg syns det er litt skummelt å ta henne med, for jeg vet jo at barn er barn. De kommer med de morsomste kommentarene på de mest perfekte øyeblikkene. 


Prinsessen min har selvsagt valgt ut antrekket sitt selv til i morgens livesending! Haha, dere kan jo gjette dere frem til hva hun har valgt ut. Det blir selvsagt ingenting annet enn "Elsa-kjolen" fra Frost. Hun er så herlig, og vet virkelig hva hun vil. Det er en veldig bestemt liten frøken jeg har. Ønsker alle en riktig fin onsdagskveld! 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar