hits

TWO ONE NIGHT STANDS

02.04.2015 - 22:35 Ingen kommentarer

Jeg hater at jeg lar meg provosere, men dette er fakta om livet mitt som provoserer veldig. Jeg syns det blir feil overfor barna mine om jeg ikke forsvarer dem på dette. Hvorfor skal dere få lov til å skrive dritt som ikke stemmer om meg og barnas fedre på nettet? Det er noe verken Michelle, William eller pappene fortjener. Det er mitt ansvar å forsvare barna mine mot netthets, og når de er nødt til å lese dritt om foreldrene på nettet, skal jeg i alle fall få skrive det som faktisk stemmer. 

Hva vet dere egentlig om one night stands? Er ikke det noen tilfeldige du har sex med, som du knapt kjenner? Ikke vet jeg, for jeg har aldri hatt sex med noen tilfeldige i livet mitt. Noe dere har ingen krav på å vite om, men noe jeg ønsker å dele. Jeg ble gravid med Michelle da jeg var 14 år, men meg og pappaen hadde gått i samme klasse siden vi var 6 år gamle. Og hadde vært gode venner lenge! Ja, vi var ikke kjærester når jeg ble gravid, men jeg nekter likevel å kalle det en one night stand. 

Når jeg ble gravid med William var det heller ikke en tilfeldig fyr jeg traff på byen en kveld. Ja, nå var jeg faktisk ikke gammel nok til å gå ut på byen heller da, men likevel var det ikke en gutt jeg ikke kjente til fra før. Jeg og pappaen til William har hatt et veldig godt forhold til hverandre de siste tre årene, og jeg vil med hånda på hjertet si at jeg ikke noen gang har brydd meg om noen mer enn han. At vi ikke er kjærester har ingenting med saken å gjøre, så lenge vi bryr oss om hverandre så er vel dette det viktigste. 

Ungene mine var ikke planlagt, men likevel er jeg så glad for at de er kommet på akkurat det tidspuktet de gjorde. De hadde aldri vært Michelle eller William hvis ikke. Michelle hadde aldri vært seg selv uten at pappaen hennes var den han er, og det samme med William og pappaen hans. Jeg er verdens heldigste som har mine to nydelige og friske barn. Og ikke minst to flotte gode fedre som stiller opp for meg og ungene!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar