hits

ALDRI MER BARN!

31.03.2015 - 16:30 Ingen kommentarer

Nå har vi alt kommet oss vel hjem igjen. Vi har hatt noen fine dager oppe på fjellet, men det er herlig å være hjemme. Som dere sikkert har lagt merke til så har dere ikke sett mye bilder av lillemann på bloggen de siste dagene, og det er ikke fordi han ikke har blitt med på påsketur. Selvfølgelig har han vært med oss. Men han har vært veldig syk i flere dager, så da er det ikke noe gøy å eksponere han på nett. Håper han blir bedre nå som vi er kommet oss hjem igjen.

Jeg har ikke noen god erfaring med syke barn, for det er veldig sjeldent de er syke, men nå som jeg har opplevd William syk, så merker jeg at det tar skikkelig på. Jeg er helt utslitt, og sliten i kroppen selv etter mange våkenetter, og bare grining fra lillemann, stakkars gullet mitt. Denne turen har jeg innsett at jeg faktisk ikke ønsker meg flere barn, noen gang! Jeg har mer enn nok med mine to små som krever sitt. Jeg skal jo tross alt klare å følge dem opp i 20 år frem i tid!

Ikke det at jeg hadde så veldig lyst på flere barn i nærmeste fremtid, men selv etter William var født så tenkte jeg at jeg umulig kunne være ferdig med å få barn så ung. Jeg tenkte at jeg ville nok ha i alle fall ett barn til, kanskje om 10 år. Men nå er synet mitt helt annerledes, og jeg er mer enn fornøyd med de to jeg allerede har. Mammarollen min er virkelig blitt satt på prøve denne helgen, og jeg er veldig glad for å være hjemme igjen! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar