hits

SHOOTING-TIME

19.03.2015 - 10:35 Ingen kommentarer

Godt å være hjemme igjen etter en travel, men kjekk dagstur til Oslo. Jeg fikk unnagjort mye på kort tid, men skal likevel tilbake igjen til Oslo i morgen. Nå skal jeg derfor nyte denne dagen hjemme i Stavanger, og lade opp til enda en tur til Oslo. Jeg er heldigvis vant til å reise, men jeg merker at jeg blir veldig sliten av det selv. Både Michelle og William ble hjemme i Stavanger i går. Det er første gang jeg har vært borte fra William så mange timer. 

Han hadde sovet stort sett hele dagen, og vært en snill gutt! Han hadde visst ikke vært noe problem å ha med og gjøre, haha! Det er bra, spesielt når jeg har dårlig samvittighet for å reise fra dem. Michelle var jo i barnehagen hele dagen, og hadde kost seg sammen med pappaen sin hele ettermiddagen. Hun hadde perlet så fint, og pakket det inn i en gave som jeg fikk på sengen i dag tidlig. Gjett om jeg ble glad for det! 

Michelle kan ikke være med til Oslo i morgen heller, fordi hun har planer hele helgen. Det er jo kjempegøy at hun har ting hun skal på, men jeg merker jeg har sett henne lite denne uken. Jeg kan ikke huske å ha så fullbooket timeplan da jeg var på hennes alder, haha! Hun skal både i bursdagselskaper og være med mormoren på hyttetur, så hun kommer til å storkose seg. Det er jeg helt sikker på! 

Vi skal reise inn til Oslo i morgen, og være der helt til søndag. Det blir koselig med en Oslotur der jeg kan senke skuldrene, og faktisk nyte byen litt. Jeg reiser jo som regel inn bare på ting som har med jobb og gjøre. Både bloggmøter og andre intervjuer og lignende media greier, så det er jo ikke gøy for barna å være med på en travel jobbreise. Derfor tenkte jeg at vi kunne være i Oslo et par dager ekstra for  faktisk å se byen litt også. Men nå skal jo ikke Michelle være med, likevel.. 

Jeg føler det er verre å ta henne med på jobbting enn det er med lillemann. Han sover stort sett, og hvis ikke så har han det jo like greit som hjemme. Mens Michelle er jo stor nok til å kjede seg, bli sliten og ikke minst vite hva hun selv vil. Det er jo ingen overraskelse at en 4 åring heller har lyst å leke med vennene sine i barnehagen enn å være med mammaen på jobbmøter. Haha, derfor er det viktig for meg at jeg tenker på Michelle og ikke meg selv når det kommer til reisingen. 

Det hjelper ikke å være egoistisk når man er mamma. Hadde det vært opp til meg hadde hun vært med meg overalt, og jeg hadde aldri dratt fra henne. Av den enkle grunn at jeg syns det er vanskelig å være borte fra henne. Men det er her mammarollen må steppe inn å ta et fornuftig valg om hva som faktisk er best for henne.  Selv om det innebærer noe jeg egentlig ikke vil selv...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar