hits

BABY WORKOUT

16.03.2015 - 11:00 Ingen kommentarer

Min første treningsøkt etter fødselen er akuratt vel overstått. Det var veldig koselig å kunne bruke William til treningen, samtidig som han ble underholdt og hadde det gøy. Det var utrolig tungt, og jeg merker virkelig at det har gått veldig lang tid siden jeg i det hele tatt har vært i nærheten av en treningsmatte. Jeg tenkte derfor at det var lurt å starte litt forsiktig, så jeg holdt ikke på lengre enn 45 minutter. Kjenner veldig godt at magemusklene har vært i bruk allerede. 

Det beste med å bruke barna under treningen er at jeg ikke trenger barnevakt, eller å være bekymret over å kjappe meg tilbake fra treningen. William syns det var kjempe gøy å se meg slite, haha. Jeg vet ikke helt om han lo fordi han syns det var gøy, eller om han lo fordi han så meg slite, haha! Uansett latteren hans motiverte meg i alle fall til å gjøre mitt aller beste!

Jeg ble faktisk veldig overrasket over hvor tungt det faktisk var. Jeg gruer meg skikkelig til gymtimene på skolen til høsten, allerede! Her må det virkelig jobbes om jeg skal klare å holde ut to skoletimer! Ønsker alle sammen en god start på uken, siste innspurt før påsken nå! 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar