hits

EN SLUTT PÅ SPEKULASJONENE

13.03.2015 - 00:45 Ingen kommentarer

Jeg har prøvd å holde det hemmelig veldig lenge nå. Et år har gått, og på denne tiden i fjor var jeg allerede blitt gravid. Alt jeg har ønsket det siste året er å holde pappaen til William skjult fra bloggen og media. Jeg har lenge tenkt at jeg ikke ønsket at han skulle få hørre alt den dritten som ble sleng. Ja, rett og slett fordi han ikke fortjener det. Jeg har delt det aller meste av livet mitt på nettet de siste tre årene. Derfor ville jeg utelukke dette som ingen visste. Noe jeg kunne holde for meg selv. Noe ikke alle kunne peke på meg å si de visste før jeg hadde møtt dem. 

Det siste året har vært vanskelig. Jeg har blitt stemplet som ei hore som blir gravid med alle jeg møter. Det at jeg lurer gutter til å ligge med meg, for at jeg skal bli gravid og tjene penger på ungene mine. Det går selvsagt veldig inn på meg, fordi det er ingenting jeg bryr meg mer om enn ungene mine. Det er så mange som sier forskjelllige ting, som virkelig sårer. "At jeg ikke deler hvem pappaen er, fordi jeg faktisk ikke vet det selv". "At det bare var en one night stand, som jeg ikke en gang husker" osv osv. 

Det går ikke ann å bli mer teit enn hva folk går rundt å sier bak ryggen min nå. Ingen aner hva de snakker om, men likevel går det inn på meg. Nettopp fordi det er det viktigste i livet mitt. Barna mine fortjener ikke spekulasjonene rundt hvem som er fedrene dems. Uansett hvor godt de selv vet hvem som er hvem, så burde de ikke trenge å lese det på nettet når de blir eldre.

Jeg vil få lov til å si en liten ting. Det at jeg ikke deler hvem pappaen er, er veldig vanskelig for meg. Hvor mange ganger tror dere ikke det hadde vært lettere for meg å bare skrive det? Tenk dere hvor mye dritt jeg selv hadde unngått. Jeg går rundt å tenker hver eneste dag at jeg har lyst å dele det med dere. Det er en så stor del av livet mitt, og ikke minst hverdagen min. 

Det er ingen annen person utenom barna mine jeg bryr meg mer om enn pappaen til William. Jeg har aldri i min villeste fantasi brydd meg så mye om en person før. Jeg unner ham virkelig ingenting vondt, fordi han er så fantastisk. Han er en så flott ung mann, men ikke minst en fantastisk flink pappa. Vi er veldig heldig alle tre som har han i livet vårt. Jeg elsker han, og barna gjør det samme. 

Det er faktisk ikke viktig hvem det er som er faren. Det som er viktig er at han er en bra fyr som er der for meg, Michelle og ikke minst William! Han er en del av hverdagen vår på alle måter, og da er det egentlig ikke så mye mer som betyr noe. Hva han heter eller hvor han bor vil jo ikke gjøre den store forandringen for deg som leser uansett. 

Ja om du er så "heldig" og tror du vet hvem pappaen til William faktisk er, gjør meg den tjenesten og hold det til deg selv. Ikke kommenter noe rundt forbi for å skryte over at du liksom vet hvem det er, for det er ikke viktig. Jeg er så lei av å lese hvem dere tror det er nå, at jeg gir helt opp. Et år har gått nå, og jeg har ikke opplevd å lagt ut et eneste bilde på instagram der jeg ikke får kommentaren "hvem er faren?". 

Jeg er ikke klar for å dele hvem pappaen er. Og det hjelper ikke å mase. Noe vil jeg holde privat. Men om jeg sa han heter eksempel "Ole", ville det stoppet dere i å lage rykter? Det tviler jeg veldig på. Det ville bare blitt noe annet dere fant ut at dere skulle spekulere mer i. Fordi det alltid er sånn at vi vil vite ting vi ikke får vite.. Jeg vil heller at dere skal kalle meg for ting og lage rykter om meg, enn å angripe han. For han er den siste som fortjener å bli kalt stygge ting!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar